2024.09.20.

Kétgólos hátrányból állt fel a Mohora

Vizsláson mentett pontot Baranyi Tibor brigádja. 

Szombaton a Mohorát fogadta a Vizslás a vármegyei első osztály negyedik fordulójában. Gyorsan mattolták ellenfelüket a hazaiak, majd jó darabig kellett várni egy újabb gólra. Az utolsó negyedórához érve növelték lépésfórjukat a házigazdák. Itt azonban még nem volt vége, gyorsan szépítettek, majd egyenlítettek a feltámadó látogatók. Az utolsó percekben nem sokon múlott a fordítás, de végül maradt a kettő kettes döntetlen. Lássuk a részleteket!

Vármegyei I. osztály, 4. forduló:

Vizslási SE-Unicum FC Mohora 2-2 (1-0)

Vezette: Lucián J. (Lovas N., Dajkó T.)

Vizslási SE: Brunda – Pócsa, Tóth M. (Bozó, 70), Oláh Z. (Kovács E., 46), Miklós, Novák, Jakab, Czutor, Stark (Horváth, 60), Bata G., Oláh F. (Kisbali, 87). Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Unicum FC Mohora: Földi – Kotasz, Telek, Pistyúr (Klinger, 58), Szita, Vandornyik, Lavkó, Káposzta (Hugyecz, 49), Borkó, Molnár, Bartal. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Sárga lap: Pócsa, Jakab, Bata ill. Lavkó

Gól: Tóth M. (7.), Kovács E. (75.) ill. Klinger (76.), Telek (78.)

Jók: Czutor, Pócsa, Jakab, Tóth M. Bata G. Kovács E. ill. Telek

Bujtár Tamás: Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy szerettük volna, sikerült a összecsapás elején megszerezni a vezetést. Rengeteg párharc jellemezte a mai találkozót, nem igazán alakult ki egyik oldalon sem komolyabb kidolgozott lehetőség. Hiába volt kétgólos előnyünk az utolsó negyedórára, a jó erőkből álló vendégcsapat két perc alatt egyenlített. Sajnáltam a játékosaimat a mérkőzés után, hiszen mindent megtettek a győzelemért. Gratulálok mindkét csapatnak, nagy csata volt a mai. Baranyi Tibinek és csapatának további sok sikert kívánok és minden jót.

Baranyi Tibor:Nagyon jól előkészített, de elég kicsi méretekkel rendelkező pályára érkeztünk meg, ahol tudtuk, hogy egy motivált hazai csapat fog várni minket, és ez így is volt. Az első félidőben egy számunkra szerencsétlen szituációból sikerült megkapnunk az első gólunkat, ami azt gondoltam, hogy egy picit felpörgeti a társaságot, de egyszerűen nem találtuk sehogy az ellenfél csapatán azt a pontot, ahol esetleg tudnánk gólt szerezni. Így a szünetben próbáltuk rendezni a sorainkat, próbáltunk frissíteni, ami úgy gondolom, hogy jól sikerült, mivel helyzetek sokaságát tudtuk kidolgozni, erre megint nem mi rúgtunk gólt, hanem a hazai csapatnak sikerült egy szép támadást befejezni góllal. A sors olyan, hogy visszaadta azonnal, a következő támadásból mi is gólt lőttünk. Utána egy pontrúgásból sikerült egyenlítenünk, és a slusszpoénnal lezárhattuk volna a mérkőzést, ha a végén a becsúszó játékosunk előtt nem gurul el a labda és be tudja fejezni a támadást. Én azt mondom, hogy igazságos eredmény született még úgy is, hogy kettő nullra vezetett a hazai csapat, mivel nekünk szerintem több lehetőségünk és ziccerünk volt. Gratulálok mindkét csapatnak, remek volt a játékvezetés. Mi elégedetten távoztunk Vizslásról.

A bajnokság aktuális állása: