2024.09.20.

Ez történt a keleti vármegyei háromban

A Feláldozhatók, a Nagylóc, a Palotás és a Mátramindszent is nyert, játék nélkül gyűjtött pontokat a Kazár.

Az előző hétvégén a harmadik fordulót bonyolították le a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjában. A Feláldozhatók legyűrte a Felsőtoldot, a Nagylóc bevette Zagyvarónát, a Palotás nyert a Bercel ellen, a Mátramindszent Vanyarcon diadalmaskodott, míg a Kazár az Egyházasdengeleg ki nem állása miatt játék nélkül jutott pontokhoz. Lássuk a részleteket!

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 3. forduló:

Feláldozhatók SE-Felsőtoldi Cserhát TSE 4-3 (2-1)

Vezette: dr. Varga P. B. (Gecse Z., Soós-Valenta B.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Gergely – Oláh M., Csonka Attila (Berki K., 46), Rusznyák, Csonka D., Lakatos, Csonka R., Oláh K. (Czakó, 64), Csonka Achilles (Jónás, 46), Csonka K., Botos. Edző: Oláh Norbert.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Petre – Tőzsér, Hucskó, Sáfrány, Balázs B. (Tóth, 64), Molnár Á., Balázs S., Danyi, Nyirjei, Molnár M. (Imre D., 54), Imre Cs. Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Oláh M. ill. Sáfrány, Molnár Á.

Piros lap: Danyi (42., Felsőtoldi Cserhát TSE)

Gól: Oláh K. (14.), Csonka R. (39.), Csonka D. (58.), Rusznyák (81.) ill. Sáfrány (5., 85.), Hucskó (78.)

Jók: Csonka K., Csonka D., Csonka R., ill. az egész csapat

Oláh Norbert: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk és meg is kaptuk rendesen. Az ellenfél nagyon magabiztosan kezdett és egy tetszetős támadásból meg is szerezték a vezetést. Majd szerencsénkre, ebbe az eredménybe picit bele is pihentek és egyenlíteni tudtunk. Még az első félidőben az ellenféltől kiállítottak egy játékost, de ez inkább minket zavart meg. Végül is sikerült itthon tartanunk a három pontot, amit talán meg is érdemeltünk, mert sok helyzetet hagytunk ki, de nem szabad elmenni az mellett, hogy a Felsőtold csapata tíz emberrel is nyomás alatt tartott minket és ebből tanulnunk kell. Meg kell tanulni kihasználni az emberelőnyt. Nagyon szépen köszönöm az ellenfélnek a sportszerű játékot és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Mi természetesen megyünk tovább és bízom benne, hogy nem szakad meg ez a jó sorozatunk. 

Nyirjei András: – Nehéz mérkőzésre készültünk, elég jól összeszedte magát a Feláldozhatók a bajnokság kezdetére. Az első félidő jó játékot hozott, elég tetszetős támadásokat vezettünk, és hamar meg is lett az eredménye. Vezetésünk után kiegyenlítettebb volt a meccs egy-két helyzet itt is, ott is adódott. Kisebb védelmi megingások után talán kicsit váratlanul is két helyzetből már a hazaiaknál volt az előny. A játékvezető sem volt ekkor a helyzet magaslatán, több apróbb tévedés miatt sajnos elkezdünk vele foglalkozni… A félidő végére emberhátrányba kerültünk. Jókor jött a szünet, mindenki megnyugodott, majd a második félidő is hasonlóan alakult, támadtunk, de kontrából a hazaiak is veszélyesek voltak. Futottunk az eredmény után, de sajnos ma nem volt szerencsénk. Úgy gondolom, hogy még emberhátrányban is a döntetlent megérdemeltük volna. Gratulálok a Feláldozhatóknak, további sok sikert!

Zagyvarónai SE-Ziccer SZSE Nagylóc 0-4 (0-2)

Vezette: Smelkó K. (Mércse L., Balázs Gy.)

Zagyvarónai SE: Lenkei – Balázs, Kovács B., Kovács M. (Széll, 90), Smelkó (Takács, 58), Berki N. (Miskolczi, 58), Kovács J. (Berki T., 76), Oláh, Kakucsi (Balogh G., 58), Végi, Balogh L. Edző: Kaspár Zsolt.

Ziccer SZSE Nagylóc: Bangó – Oláh G. (Jurecska, 85), Oláh R., Mihalik Sz., Kökény T., Mihalik J., Csik, Baranyi, Tőzsér (Kökény B., 66), Csík, Varga. Edző: Szőrös Róbert.

Sárga lap: Kovács M. ill. Oláh G.

Gól: Mihalik J. (11.), Mihalik Sz. (18., 88., 90.)

Jók: Kovács B., ill. az egész csapat

Kaspár Zsolt:Négy kapufa, egy kihagyott büntető, az eredmény nem lehetett más. Annyi szerencsénk volt, mint egy prostituáltnak a jámborsághoz… Ennyit tudok mondani. Gratulálok az ellenfélnek!

Szőrös Róbert:Jól álltunk bele a mérkőzésbe, hamar sikerült megszereznünk a vezetést egy szép szabadrúgásból, majd jött a második gól is. Ezután az ellenfél kihagyott egy tizenegyest, több kapufája is volt a mérkőzés során, sokat kezdeményezett, megnehezítették a dolgunkat, de nem tudott betalálni egyik helyzetéből sem szerencsére, így a végén szerzett találatokkal sikerült bebiztosítani a győzelmünket. Sok sikert kívánunk az ellenfelünknek a továbbiakban!

Palotási SZSE-Bercel KSK 3-2 (3-1)

Vezette: Kiss D. (Homoki G., Árminiczki Á. J.)

Palotási SZSE: id. Kotasz T. – Mladoniczki, ifj. Kotasz T. (Hegyi, 23), Hadrik (Diviák, 81), Sipos (Franka, 72), Török (Jambrich, 88), Fekete M. (Makszi, 88), Farkas P. (Loboda, 46), Jele, Fekete N., Ócsai (Farkas A., 61). Edző: Kotasz Gergő.

Bercel KSK: Mészáros – Hugyecz (Hajdu, 65), Dallos, Makkai (Szklevan, 77), Turi, Gyurika, János, Jakus, Berta (Kovács, 46), Terman, Kiss. Játékos-edző: Berta János.

Sárga lap: Hadrik, Jele, Hegyi ill. Turi, Berta

Gól: Jele (11.), Fekete M. (36.), Ócsai (39.) ill. Sipos (22.), Hajdu (84.)

Jók: Ócsai, Jele, id. Kotasz T., ill. az egész csapat

Kotasz Gergő: Az első tizenöt percben kerestük a játékunkat. Nehéz belemenni úgy a mérkőzésbe, hogy szinte két heti ritmusban játszunk. Ha az ellenfél topjátékosa normális cipőben kezd, akkor lehet egy null lett volna az ötödik percben, nem nekünk. De nem így lett. Miután megérkeztünk a meccsbe, egyre több helyzetet dolgoztunk ki, és a félidő végén, ha kicsit pontosabbak vagyunk, akár négy eggyel is fordulhattunk volna. A második játékrészben jobban kitámadott az ellenfél, amire számítottunk is, ott legalább négy olyan 99%-s helyzetünk volt, amit máskor gólra kell váltani, hogy eldöntsük a mérkőzést, mert így a végén a 84. percben bekapott gól miatt akár döntetlen is lehetett volna a játék kimenete. Gratulálok a fiúknak, egy újabb nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Örülök neki, hogy mindenki odatette magát, ahogy kell, emiatt is sikerült elérni csapatként a győzelmet. Szeretném kiemelni édesapámat, aki 55 évesen kisegített minket, és ha a végén nincsenek a bravúrjai akkor nem biztos, hogy miénk a három pont! Nagyon büszke rá és arra, amit ezért a csapatért, értünk tesz! Számomra és nagyon remélem, hogy mások számára is követendő példa az övé! Köszönjük a szurkolóknak is a biztatást, nagyon nagy szükségünk van rájuk, hogy eredményesek legyünk! A berceli futballcsapatnak gratulálok, nagyon jó társaság, értékes győzelem ez nekünk, mert úgy gondolom, nem sokan fognak pontokkal távozni ellenük.

Berta János: Nagyon nehéz mérkőzésre érkeztünk Palotásra. Az első félidőben két egyéni hibából gólt kaptunk, nem adtuk fel, szépíteni tudtunk. A második félidőben mindkét csapat küzdött a gólért, sok helyzetet tudtunk, tudtak kialakítani, nekünk sikerült is szépíteni. A végeredménnyel most a Palotás csapata volt jobb. Gratulálok nekik. Mi pedig készülünk a következő mérkőzésre! 

Illés Győző mérkőzésfotói:

Héhalom II-Vanyarc-Mátramindszenti SE 1-2 (1-1)

Vezette: Menczel J. (Reviczki J.)

Héhalom SE II-Vanyarc: Fehér – Bangó, Nyul (Raduly, 57), Szarvas, Ságodi (Berki, 69), Szőrös J., Kukucska, Hajdu N. (Oláh, 69), Szőrös K. (Fehér, 57), Hajdu A. (Danyi, 64), Varanyiszki. Játékos-edző: Duhonyi József.

Mátramindszenti SE: Dóra – Bakos, Losó, Budai, Gáspár (Hajdú, 61), Szűcs R. (Kis M., 90), Rácz, Kun, Szűcs Cs., Orosz (Kis Á., 81), Berki. Játékos-edző: Kun Norbert.

Sárga lap: Szőrös K.

Gól: Szőrös J. (29.) ill. Rácz (23.), Budai (57.)

Duhonyi József: Nagyon jó játékvezetés mellett, egy kicsit túlfűtött hangulatú mérkőzésen, de szép számú közönség előtt, az ellenfél jobban használta ki helyzeteit és szerezte meg a győzelmet, amihez gratulálunk. A mérkőzésen megsérült játékosuknak mielőbbi gyógyulást. Sajnos nem jó taktikát választottam, és rosszul reagáltam az ellenfél játékára, ezért a felelősség az enyém. Készülünk a következő bajnoki fordulóra, és reméljük, hogy a pályán is meg tudjuk szerezni első bajnoki pontjainkat…

Kun Norbert:Egy küzdelmes mérkőzésen, úgy gondolom, megérdemelten hoztuk el a három pontot! Hiszen sikerült mindenben az ellenfél fölé nőni! Köszönöm a mutatott játékot minden játékosunknak! Sajnálatos módon három játékosunk sérült meg, mielőbbi felépülést kívánok nekik! Köszönjük a szurkolóknak, hogy ilyen messzire is elkísértek bennünket!

Kazár KSE-Egyházasdengeleg FE-a ‘dengelegiek nem álltak ki

A Kazár játék nélkül jutott hozzá a pontokhoz.

Szabadnap: Nógrádsipeki SE.

Aktuális állás: