2024.09.19.

Egy csapat nyert idegenben a keleti vármegyei háromban

A Feláldozhatók győzött vendégként, a Nagylóc, a Bercel és a Felsőtold is örülhetett, játék nélkül szerzett pontokat a Vanyarc.

Az elmúlt hétvégén a második fordulóra került sor a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjának 2024/2025-ös kiírásában. A Feláldozhatók nyert Mátramindszenten, a Nagylóc a Nógrádsipek, a Bercel a Kazár, míg a Zagyvaróna a Felsőtold ellen nyert. A Vanyarc játék nélkül gyűjtött pontokat, mivel az Egyházasdengeleg úgy döntött, nem áll ki. Nézzük meg a részleteket!

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 2. forduló:

Ziccer SZSE Nagylóc-Nógrádsipeki SE 4-0 (1-0)

Vezette: Mércse L. (Dr. Varga P., Dombi D.)

Ziccer SZSE Nagylóc: Bangó – Oláh G. (Oláh Kristóf, 87), Csik Cs. (Baranyi, 56), Oláh R., Oláh Á. (Kökény B., 83), Kökény T. (Oláh Kevin, 78), Mihalik J., Csik R., Tőzsér (Varga, 60), Mihalik R. (Mihalik Sz., 25), Csík. Edző: Szőrös Róbert.

Nógrádsipeki SE: Strehó – Árva, Végh, Portik-Lukács, Veréb (Mester, 67), Baranyi (Mócsány, 56), Percze, Farkas, ifj. Kelecsényi, Pityi, id. Kelecsényi. Edző: Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Kökény T., Mihalik Sz. ill. Strehó, Végh

Gól: Mihalik Sz. (40., 76.), Mihalik J. (72.), Oláh Á.(74.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Szőrös Róbert: Először is, szeretnénk megköszönni a Nógrádsipeki SE csapatának az általuk adományozott felszereléseket az egyesületünk számára. Hálásan köszönjük mindenki nevében! Az első félidőben nem találtuk a saját játékunkat, az ellenfél jobban járatta a labdát, helyzeteket alig tudtunk kidolgozni, és ez miatt már a félidő közepén változtattunk a csapaton. Sikerült megszereznünk a vezetést, de a második félidőben sokáig nem tudtunk újra betalálni, így szoros volt az mérkőzés. A második gól után már felszabadultabban játszott a csapat, és elkezdett úgy játszani, ahogy tudnak, az ellenfél pedig összetört, így lett négy null a vége. Sok sikert kívánunk az ellenfelünknek a továbbiakban!

Kelecsényi Gábor: Egész meccsen bátortalanul, akaratgyengén játszottunk, nulla támadójátékkal. Sok sikert a továbbiakban a hazaiaknak!

Mátramindszenti SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 1-5 (0-3)

Vezette: Gecse Z. (Homoki G., Zsélyi Cs.)

Mátramindszenti SE: Dóra – Losó, Halász (Kovács, 76), Budai, Dancsok (Szűcs R., 46), Szűcs P., Oláh P. (Kis, 64), Hajdú (Szarvas, 25), Szűcs Cs. (Szomora, 69), Orosz, Berki A. (Kun, 46). Játékos-edző: Kun Norbert.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Gergely – Csonka Attila, Csonka K., Rusznyák, Oláh M., Lakatos, Csonka R., Oláh K. (Kardos, 69), Csonka Achilles (Jónás, 46), Botos, Csonka D. (Berki K., 46). Edző: Oláh Norbert.

Sárga lap: Szűcs P.

Gól: Losó (73.) ill. Botos (3.), Rusznyák (17.), Lakatos (20., 75.), Oláh K. (56.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Kun Norbert: – Ilyen akaratgyenge játékkal csakis ez lehetett az eredmény. Gratulálok a Feláldozhatók csapatának, és elnézést kérek a mérkőzésre kilátogató szurkolóktól a csapat nevében!

Oláh Norbert: – Sajnos nem tudtunk teljes kerettel elutazni a ‘Mindszent csapatához, de meglepetten tapasztaltam, hogy csapatomon belül óriási győzni akarás, játékkedv, magabiztosság és elszántság tükröződött már utazás közben. Jól kezdtük a szezont, hiszen sikerült itthon tartani a három pontot Vanyarc csapata ellen, így eleve felspanoltabb hangulatban érkeztünk ‘Mindszentre. Már a kezdőrúgásnál eldőlt a mérkőzés, ugyanis a játékosaim nem ismertek elveszett labdát, támadtunk, kezdeményeztünk, és már a harmadik percben sikerült vezetést szereznünk. A félidőben tovább tudtuk növelni előnyünket még két góllal és a második játékrészt is ebben a határozott szellemben kezdtük el. Végig játszottunk, küzdöttünk és sikerült elhozni az egyébként nagyon sportszerű és szimpatikus hazai csapattól a három pontot. A házigazda csapatnak további sok sikert, a sérültjeiknek pedig mihamarabbi felépülést kívánok! Mi pedig koncentrálunk a hétvégi nehéz mérkőzésünkre és próbálunk minél jobb eredményeket elérni az idei pontvadászatban.

Bercel KSK-Kazár KSE 5-1 (2-0)

Vezette: Hegedűs M. (Boda V., Urbán V.)

Bercel KSK: Mészáros – Hugyecz (Kovács I R., 81), Dallos (Szilfai, 75), Makkai (Szklevan, 64), Turi, Gyurika, János, Jakus, Hajdu (Kovács II R., 46), Terman (Tátrai, 81), Jekkel. Játékos-edző: Berta János.

Kazár KSE: Barkó – Danyi, Kovács Gy., Radics (Gecse, 64), Dobos, Kruppa, Kovács D. (Harmat, 75), Danyi, Lesziák, Bán (Pál, 46), Medve. Játékos-edző: Kovács Gyula.

Sárga lap: Turi ill. Danyi, Kovács D., Lesziák

Piros lap: Jekkel (9., Bercel KSK)

Gól: Dallos (19.), Turi (22.), Terman (60., 68.), Gyurika (89.) ill. Dobos (51.)

Jók: az egész csapat, ill. Dobos, Pál

Berta János: – Ismeretlen csapattal mérkőztünk, de tudtuk, hogy nem lehet más, csak győzelem. Az első félidő nyolcadik percében egy vétlen buktatás után megfogyatkoztunk. De talán ez hozta meg a gólokat, kettő eggyel fordultunk. A második félidőben még nagyobb küzdelemmel helyzeteket, gólokat tudtunk rúgni. Nagyon büszke vagyok a csapatra, csak így tovább! A Kazár csapatának további sok sikert kívánok!

Kovács Gyula: Viszonylag jó kezdésnek köszönhetően kétszer is gólhelyzetbe tudtunk kerülni a mérkőzés elején, a másodiknál az ellenfél játékosát kiállította a játékvezető. Ezt követően teljesen visszaesett a csapat, mintha tőlünk állítottak volna ki egy játékost, úgy játszottunk. Azt hittük, hogy megvan a mérkőzés és hátradőlhetünk. De az ellenfelünk nem így gondolta és szép kontrákat vezetve lefociztak minket. Le a kalappal előttük, szeretném ha mi is hasonló akarattal mennénk ki a pályára. Remélem, lesz alkalmam ilyet is látni. Nem volt olyan a felkészülés, amilyet szerettem volna, a csapat fele mindig hiányzott. Gyorsan össze kell kapni magunkat. Vasárnap megpróbálok motiváltabb csapatot pályára küldeni. További sok sikert kívánok a Bercel csapatának!

Felsőtoldi Cserhát TSE-Zagyvarónai SE 1-0 (0-0)

Vezette: Kis Zs. (Kis G., Bangó R.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Petre – Tőzsér, Hucskó, Sáfrány, Balázs B., Balázs S., Sáfi (Baranyi Márk, 70), Danyi, Imre D. (Molnár M., 46), Nyirjei (Molnár Á., 54), Imre Cs. (Tóth, 53). Játékos-edző: Nyirjei András.

Zagyvarónai SE: Balázs T. (Lenkei, 46) – Balogh, Kovács M., Miskolczi, Péli, Kovács J., Oláh, Kakucsi (Smelkó, 70), Végi, Kovács B., Balázs Á. (Eczet, 70). Edző: Kaspár Zsolt.

Sárga lap: Danyi, Molnár Á. ill. Péli

Gól: Kovács M. (72.)

Jók: Balázs S., Tőzsér, Hucskó, Sáfrány, ill. Oláh G.

Nyirjei András: – A nagy melegben nem volt túl nagy az iram, az első félidőben kevesebb helyzet alakult ki. Javarészt csak csordogált a meccs, sok hiba jellemezte a játékot. Aztán a második félidőben jól tudtunk frissíteni, több ígéretes helyzet is kialakult, majd a hajrában egy szerencsés góllal megszereztük a vezetést. A végén a vendégek próbálkoztak az egyenlítéssel, de védelmünk jól tette a dolgát. Összességében egy nagyon küzdelmes meccsen, értékes győzelmet arattunk. A Zagyvaróna csapatának további sok sikert!

Kaspár Zsolt: – Nagyon jó mérkőzés volt. Egy szerencsétlen góllal kikaptunk. Addig, amíg nem találjuk el a kaput, addig sajnos nem tudunk gólt szerezni, így pont nélkül maradtunk megint. Gratulálok az ellenfélnek! 

Vanyarc-Héhalom SE II-Egyházasdengeleg FE 3-0 (játék nélkül)

A ‘dengelegiek nem álltak ki, ezért a házigazdák meccs nélkül jutottak hozzá a pontokhoz.

Szabadnap: Palotási SZSE.

A bajnokság aktuális állása: