2024.09.20.

Újabb sima győzelmet aratott a Szendehely

A Héhalommal is elbánt Schwarcz Zoltán csapata.

Múlt vasárnap a Héhalmot fogadta a Szendehely a vármegyei élvonal második körében. Az első félidő derekáig kellett várni arra, hogy megszerezzék a vezetést a hazaiak, akik a szünethez közeledve még háromszor be tudtak köszönni, hamar eldöntve a meccset. A folytatásban ugyan szépíteni tudtak a látogatók, tovább már nem faragtak hátrányukból, sőt még kétszer kapituláltak, így hat egyes sikert aratott Schwarcz Zoltán együttese.

Vármegyei I. osztály, 2. forduló:

Szendehely FC-Héhalom SE 6-1 (4-0)

Szendehely, 100 néző. Vezette: Kalmár P. (Molnár L., Szász K.)

Szendehely FC: Boda – Marosi, Németh, Balogh (Kovács, 76), Monostori (Kakuk, 70), Gábriel (Veisz, 84), Magos, Dancsó, Matolcsi (Hugyecz, 76), Kaszás (Maczkó, 58), Nagy. Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Héhalom SE: Farkas – Abért (Molnár, 76), Tóth (Oláh, 75), Balog, Ocsovszki (Varju, 63), Gólya (Baranyi, 72), Hajdu, Kotasz, Nguyen, Surányi, Tancsik. Vezetőedző: Berkes László.

Sárga lap: Gábriel ill. Surányi

Gól: Kaszás (26., 43.), Monostori (36.), Matolcsi (41., 71.), Magos (83.) ill. Surányi (57.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Schwarcz Zoltán:Az előző héthez hasonlóan ugyanúgy kezdtük a mérkőzést, az első húsz-huszonöt percben kicsit visszafogottabban játszottunk, utána egy ragyogó tizenöt-húsz percet produkáltunk, amivel el is döntöttük, ugye négy nullás vezetést szereztünk. A második félidő szintén az előző héthez hasonló volt, egy kicsit visszafogottabb játékkal, de megint tudtuk növelni az előnyünket és így magabiztos győzelmet arattunk. További sok sikert a héhalmi csapatnak!

Berkes László:Először szeretnék gratulálni az ellenfélnek, hogy ilyen nagyarányú győzelmet arattak. Ez egy igazi háromesélyes mérkőzés volt, aminek abszolút nem ez volt a papírformája. De azt érzem, hogy a huszadik percig talán még erőfölényben is voltunk, de utána olyan hibákat vétettünk, aminek csak ez lehetett a végkimenetele. Bízom benne, hogy ez a vasárnapi mérkőzés nyomta rá a bélyegét a játékunkra és a játékosok nem tudták kezelni az előző napon, hogy vasárnap meccs lesz, illetve hogy az a párhetes kihagyás okozta ezt a rövidzárlatot. Úgy éreztem a bemelegítésnél is, hogy a játékosok nem a bajnoki mérkőzésre készülnek. Megpróbálunk kimászni ebből a hullámvölgyből, és orvosolni ezeket a hibákat, amiket vétettünk. Nagyon várom a hétvégi mérkőzést, félve bár, de várom, hogy tiszta képet kaphassak a jelen állapotról.