2024.09.20.

Javított a Mohora

Berkenyén diadalmaskodott Baranyi Tibor brigádja.

Múlt szombaton Berkenyén tette tiszteletét a Mohora a vármegyei élvonal második körében. Támadóbban kezdtek a vendégek, aminek meg is lett az eredménye, az első félidő derekán meglett az előny. A szünet előtt még két góllal rukkoltak elő a látogatók, akik így le is rendezték a meccset. A második etap elején Pistyúr Dávidot követően Borkó is dupláig jutott. Ugyan a játékrész felénél szépítettek a házigazdák, több találatot már nem tudtak faragni hátrányukból, így négy egyes vereséget szenvedtek.

Vármegyei I. osztály, 2. forduló:

Berkenye SE-Unicum FC Mohora 1-4 (0-3)

Berkenye,100 néző. Vezette: Kis Zs. (Kis G. Zs., Szász K.)

Berkenye SE: Maruszki – Földi Zs. (Gyenes, 46), Aszódi (Beszteri, 60), Holdas (Selmeci, 75), Rottek, Földvári, Fábri, Greff (Csölle, 75), Hesz (Szresen, 46), Mravik, Szandai. Vezetőedző: Aranyos Imre

Unicum FC Mohora: Földi L. (Vigh, 82) – Hegyvári (Filip, 61), Telek, Pistyúr D., Széles G. (Hugyecz, 69), Molnár, Vandornyik (Mitasz, 69), Lavkó, Borkó, Széles B., Bartal (Klinger, 49). Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Sárga lap: Rottek, Földvári, Mravik, Beszteri, ill. Széles G., Széles B.

Gól: Szandai (64.), ill. Pistyúr D. (23., 36.), Borkó (38., 48.)

Jók: Holdas, Rottek, Mravik, ill. Borkó, Pistyúr D., Bartal

Aranyos Imre:Első játékrészben a vendégcsapat elég masszívan védekezett. Sajnos gólhelyzetünk volt és abból az ellentámadásból kaptunk egy gólt, amit nem vártunk. Utána kicsit szétestünk, sajnos a félidőben már három volt az ellenfélnek, de azt hiszem, ez a fiatal csapat a második félidőben megmutatta, hogy mit tud. Jól lehoztuk a mérkőzést, gratulálok az ellenfélnek is! 

Baranyi Tibor:Azt gondolom, időben sikerült lerendeznünk a mérkőzést, mert már az első félidei ivószünet előtt betalálnunk. Utána még rá tudtunk rúgni két gólt, ezáltal szerintem már a szünet előtt bebiztosítottuk a győzelmet. A második félidőben lehetőséget kapott a csapat többi tagja is, akik tudtak hozzátenni a játékunkhoz. További sok sikert kívánok a szimpatikus Berkenyének és gratulálok a srácoknak!