2024.09.20.

Simán nyert első bajnokiján a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Bátonyterenyén jutott hat gólig Csatlós Tamás együttese.

Múlt szombaton Bátonyterenyén volt jelenése a Silver Tüzép-Karancsapujtőnek a vármegyei élvonal második körében. Ökrös révén gyorsan betaláltak a vendégek, majd ugyan a házigazdák is igyekeztek, a szünet előtt újra gólt kaptak. A mérkőzés kétharmadánál dőlt el végleg a mérkőzés, a lefújásig még négyszer voltak eredményesek a hat nullás sikert arató vendégek.

Vármegyei I. osztály, 2. forduló:

Bátonyterenyei TC-Silver Tüzép-Karancslapujtő 0-6 (0-2)

Bátonyterenye, 100 néző. Vezette: Varga F. (Horváth S., Trubin B.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Simó (Balogh, 46.), Almási, Juhász, Menczel (Tupi, 85.) – Berki Sz., Német, Rátóti, Illés (Gyura, 85.) – Zámbó (Pöstényi, 69.), Myszor. Vezetőedző: Sárközi Tamás.

Silver Tüzép-Karancslapujtő: Vida (Horváth B., 85.) – Sulcz (Zsély D., 75.), Ökrös, Sándor A., Czigler – Csatlós D., Bonivárt (Zsély B., 75.) – Domán, Gyetvai (Pál G., 58.), Budveszel Benett – Budveszel Benjámin (Rozgonyi, 75.). Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Sárga lap: Sulcz

Gól: Ökrös (6.), Budveszel Benjámin (42.), Czigler (62.), Budveszel Benett (68.), Pál G. (69.), Domán (83.)

Sárközi Tamás: – Null hat után csak azt lehet mondani, hogy gratulálunk az ellenfélnek! De a játék képe alapján az elmondható, hogy hatból négy gól felívelt labdából vagy pontrúgásból született, tehát nem kombinatív játékkal kijátszott helyzetekből kaptuk a azokat. Nyilván lehet azt mondani, hogy ez mindegy a felnőtt fociban, de nekünk nem, mert tudjuk azt, hogy a polcon hol vagyunk, és mi azért dolgozunk hétről hétre, hogy a vármegyei első osztályú bajnokságban ne sereghajtóvá, hanem egy jó középcsapattá váljunk. A játékosokkal meg vagyok elégedve, kitették szívüket lelküket a pályára! A bajnokság végére, vagy akár a jövő hétre is feledhető lesz ez a nagyarányú vereség, ha győzelemmel folytatjuk, vagy a kitűzött célunkat elérjük, hogy egy méltó helyet foglaljon el a bátonyterenyei labdarúgás a vármegyében! További sok sikert kívánok az igen nagy erőkből álló Karancslapujtői csapatnak!

Csatlós Tamás: – Nehezen kezdtük a meccset. A pályához alkalmazkodni kellett. Teljesen mást kellett játszani, mint amit mi szeretnénk. A játékosok jól megoldották ezt. Az ellenfélnek nem volt helyzete, mi pedig rúgtunk hat gólt, ezért megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánok a Bátonyterenye csapatának, és „Veso” barátomnak a szezon további mérkőzéséhez!