2024.09.20.

Idegenbeli sikerrel kezdett a Karancsberény

Nem adta könnyen magát a végül pont nélkül maradó Karancsalja.

Múlt szombaton Karancsalján járt a Karancsberény a vármegyei második vonal nyitányán. Az első negyedóra után előnybe kerültek a hazaiak, de a szünet előtt jött a válasz. A pihenőt követően jó darabig nem változott az állás, mígnem a hajrához érve ismét beköszöntek a látogatók, akik hamarosan megint eredményesek tudtak lenni. Az utolsó pillanatokban még faragott hátrányából a másik oldal, de az egyenlítésre már nem maradt idő, így három kettőre diadalmaskodtak a vendégek.

Vármegyei II. osztály, 1. forduló:

Karancsaljai MSE-Karancsberényi VSFC 2-3 (1-1)

Vezette: Hegedűs M. (Mércse L., Babcsán Zs.)

Karancsaljai MSE: Harmat – Bába, Bolyós G., Henglár (Gordos, 83.), Ravasz (Lantos, 72.) – Rácz G., Bolyós B., Szalai, Oláh F. (Rimai, 55.) – Puporka K., Máté B. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Karancsberényi VSFC: Mezei K. – Nagy G. (Lavaj, 82.), Hulitka D. (Berki K., 72.), Szabó R. (Vilk, 64.), Ispán A. – Oláh M., Szilágyi, Fodor M., Fábián – Kovács T. (Pilinyi, 46.), Mezei P. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Bolyós G., Rimai, Szalai, ill. Berki K.

Gól: Bolyós B. (18.), Puporka K. (91.), ill. Oláh M. (38.), Fodor M. (84.), Mezei P. (90.)

Jók: az egész csapat, ill. Mezei K., Fodor M.

Csicsman Tamás: Ki-ki mérkőzésen szenvedtünk egygólos vereséget. Jól működtünk csapatként, méltó ellenfele voltunk a fizikálisan erősebb, fiatalabb Karancsberénynek.

Berki Krisztián: – Először is, köszönöm Mezei Krisztiánnak, hogy kisegítette a csapatott és újra a ‘berényi kapuban láthattuk! Gratulálok Fábián Máténak az első felnőtt bajnoki mérkőzéshez, és örülünk, hogy ez egy győztes meccs lehetett! A bajnoki rajton a helyzetkihasználásunk nem volt a maximumon, de hátrányból fordítani tudtunk, ami tovább erősíti a lelkünket! A hibáinkból tanulunk és építkezünk tovább. Gratulálok mindkét csapatnak, mert teljes szívvel akarták a győzelmet, ami most a mi javunkra billent! További sport sikereket a Karancsaljai srácoknak, a mi fiainknak pedig gratulálunk a bajnoki rajthoz!