2024.09.19.

Könnyed sikerrel indított a Szendehely

Szécsényben nyert simán Schwarcz Zoltán együttese.

Múlt szombaton Szécsényben tette tiszteletét a Szendehely a vármegyei első osztály nyitányán. Egy darabig nem találtak egymáson fogást a gárdák, aztán a szünethez közeledve kétszer is eredményesek tudtak lenni az egyre inkább fölénybe kerülő látogatók. A második felvonásban csordogált a meccs, mígnem az utolsó negyedórához érve még kétszer mattolták gyenge napot kifogó ellenfelüket a vendégek, akik végül sima, négy nullás győzelemre tettek szert.

Vármegyei I. osztály, 1. forduló:

Szécsény VSE-Szendehely FC 0-4 (0-2)

Szécsény, 100 néző. Vezette: Varga F. (Péter Cs., Horváth S.)

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Berki J., Molnár, Rácz R. (Velki, 5.)(Kovács S., 78.) – Berki A. (Bangó B., 46.), Holman (Szmolnik, 46.), Rácz I., Gombár – Puporka, Géczy. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Szendehely FC: Baranyai – Gábriel, Németh Á. (Virsinger, 87.), Pápai, Balogh (Veisz, 87.) – Dancsó, Maczkó, Németh D., Matolcsi – Kaszás (Szegvári, 75.), Magos. Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Sárga lap: Rácz R., Puporka, Rácz I., ill. Németh Á.

Gól: Magos (34., 76.), Matolcsi (37.), Maczkó (86.)

Jók: Komár, Berki J., Molnár, ill. Magos, Matolcsi, Gábriel, Maczkó, Dancsó

Tőzsér Zsolt: Megérdemelt vendégsiker született. Gratulálok a Szendehelynek!

Schwarcz Zoltán:Tartottam a mérkőzéstől, mert csak elég sok hiányzóval tudtunk megjelenni, a Szécsény pedig igazolt pár tehetséges góllövőt. De hála istennek, az első húsz perc kivételével végig uraltuk a meccset. Egy jó tizenöt perces játékkal pedig az első félidőben el is tudtuk dönteni. A másodikban már kicsit egyénieskedésbe ment át a játékunk, ez nem is tetszett annyira, viszont itt is tudtuk növelni az előnyt és egy magabiztos győzelmet arattunk az első fordulóban.