2024.09.19.

Újabb hazai meccs vár az SBTC-re

Vasárnap a DVSC tartalékcsapatát fogadják a fekete-fehérek.

A szerdai, Nyíregyháza II-től elszenvedett hazai vereséget követően, vasárnap ismét otthonában lép pályára az NB III Észak-Keleti-csoportjában szereplő SBTC. 17 óra 30 perctől a DVSC II második számú alakulatát fogadják a fekete-fehérek a Szojka Ferenc Stadionban. Szokásunkhoz hűen, a harmadik körben esedékes találkozó előtt is megszólaltattuk az érintett társulatok mestereit. A házigazdákat felkészítő Sebestyén Szilárd mellett a vendég fiatalokat irányító Máté Péter is megosztotta előzetes gondolatait. Lássuk a felvezetőket!

NB III Észak-Keleti-csoport, 3. forduló, 2024. augusztus 11. (vasárnap), 17.30:

Salgótarjáni BTC-Debreceni VSC II

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Vinter Béla Gábor (Márkus Péter, Törtei Márton)

Sebestyén Szilárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője:Bíztunk a pontszerzésben a szerdai mérkőzésen! Megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtunk élni ezekkel, sajnos hátul mindig jön egy hiba vagy figyelmetlenség. Kevés az idő a két meccs között, így a pár nap regenerációval, frissítéssel telt. Megint egy fiatal, futós csapat érkezik, akik egy hét alatt edzenek annyit, mint mi két hét alatt! Bennük is benne van a hiba, hiszen az előző mérkőzésen három gólt szedtek be, nekünk ezeket a hibákat kell megtalálni és kihasználni. Kálmán, illetve Petrecsko továbbra sem bevethető, és sajnos csatlakozott hozzájuk Farkas, valamint Csifó játéka is kérdéses. Sulyok műtét előtt áll, rá csak tavasszal lehet számítani. A keret többi tagja, csakúgy, mint minden mérkőzésen, mindent meg fog tenni a jó eredményért!

Máté Péter, a Debreceni VSC II vezetőedzője: – Összességében egy nagyon hasznos és tartalmas felkészülésen vagyunk túl. Azt gondolom, hogy a tavalyi kerethez képest, azért jócskán kicserélődött a csapatunk. Bár a srácok már ismerték egymást az utánpótlásból, szerintem gyorsan egymásra tudtunk hangolódni, ahogy a szakmai stáb is. Örültünk, hogy hazai pályán tudtuk lejátszani az első mérkőzést. Természetesen szerettünk volna győzelemmel kezdeni, ami a fiataloknak is jó lett volna, ha a felnőtt fociba való beintegrálódásukat sikeresen kezdik. Sajnos ez nem jött össze. Vasárnap egy elég fizikális ellenfélhez látogatunk Salgótarjánba. Egy jó csapathoz megyünk, elismerjük a hazaiakat! Úgy vélem, hogy bármi megtörténhet ezen a mérkőzésen is. Bízom benne, hogy eredményesen tudunk távozni. Vannak, akikre nem számíthatunk sérülés miatt, ahogy betegünk is akad.