2024.09.19.

Több vármegyei egyes csapat is edzőmeccsel hangolt

A Bánk-Dalnoki Akadémia előbb győzött, majd ikszelt, nyert a Szécsény és a Héhalom, kikapott a Pásztó. 

Több vármegyei első osztályú alakulat is gyakorló mérkőzésen vett részt az elmúlt időszakban. A Bánk-Dalnoki Akadémia előbb a Heves vármegyei élvonalat képviselő Lőrincinél aratott sikert, majd Budapesten remizett. A Pásztó vereséggel zárt, a Szécsény könnyedén győzött, illetve a Héhalom is örülhetett.

Felkészülési mérkőzések:

Lőrinci VSC-Bánk-Dalnoki Akadémia 2-4

Bánk-Dalnoki Akadémia: Borsi – Gyebnár, Sándor M., Márkus, Palkovics – Tóth O., Járvás, Kovács P. – Tarlósi P., Tarlósi M., Oláh Sz. Cserék: Tadeo, Soóky, Királyházi, Rákóczi. Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.

Gól: Tóth O., Járvás, Oláh Sz., Királyházi

Kárpáti Zoltán: Folyamatosan fejlődik a csapat, meccsről meccsre egyre jobbak vagyunk és most ez a legfontosabb! Az első félidőben remekül futballoztunk, szereztünk három gólt és kialakítottunk még legalább két-három nagy helyzetet, megnyertük a párharcokat, felszedtük a második labdákat, és remekül működtek a játék kapcsolatok is. A második félidőben visszaesett a teljesítményünk és dobtunk egy nagy egyéni hibát is, de a győzelmünk így sem forgott veszélyben egy pillanatig sem! Amint el fogjuk érni a megfelelő fizikai állapotot, ami az általam megálmodott játékhoz szükséges, onnantól kilencven percre ki fogjuk tudni tolni az első játékrészben látottakat!

SZAC 1908 Budapest-Bánk-Dalnoki Akadémia 1-1

Bánk-Dalnoki Akadémia: Borsi – Soóky, Frey, Sándor M., Palkovics – Tóth O., Járvás, Kovács P. – Gyebnár, Tarlósi M., Oláh Sz. Cserék: Tarlósi P., Tadeo, Nagy Zs., Királyházi. Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.

Gól: Nagy Zs.

Kárpáti Zoltán: Csúcsterhelésben vagyunk, ez meg is látszott a játékunk minőségén, ennél a teljesítménynél sokkal jobbat fogunk lerakni az asztalra a bajnokságban!

Gyöngyöshalász SE-Pásztó SK 5-1

Pásztó SK: Hepp – Almási, Hegedűs, Lipták, Békési – Tari, Molnár M., Földi – Percze, Szőllősi, Dinka. Cserék: Kaszás, Dóra, Kelemen, Toldi, Csépe R., Molnár B. Vezetőedző: Szabó Gábor

Gól: Dinka

Szabó Gábor: A fáradtság ellenére nagyon jó első félidőt produkáltunk. A labda csak pillanatokra volt az ellenfélnél, szép támadásokat vezettünk, csak a gól hiányzott. A második félidőben már nem jól zártunk és több gólt kaptunk. Kezd jönni az önbizalom és már túlságosan is támadó a játék. Edzegetünk, alakulunk.

Szécsény VSE-Építők KC 9-1

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Rácz R., Molnár, Velki – Berki J., Rácz I., Puporka – Oláh Á., Berki A., Géczy. Cserék: Holman, Pozsár, Matyóka, Bangó. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Gól: Géczy (5), Puporka (2), Molnár, Pozsár

Tőzsér Zsolt: Nagy melegben, jó iramú meccsen, kihasználtuk helyzeteinket.

Hevestherm-Hevesi LSC-Héhalom SE 2-3

Héhalom SE: Farkas R. – Lakatos, Abért, Kotasz, Tóth D. – Hajdú, Nguyen, Tancsik, Ocsovszki – Balog, Surányi. Cserék: Vasas, Oláh K., Molnár. Edzők: Berkes László, Farkas Ferenc.

Gól: Hajdú (2), Ocsovszki

Berkes László: Mindkét csapat hasonló fázisában jár a felkészülésnek. Ez látszott a lábakon. Nekünk ez a hét volt a legnagyobb terhelés. A mérkőzésnek is az volt a célja, hogy minél több futást beletegyünk. Ezért az első játékrészben végig letámadtunk. A második harmadban viszont már valamennyire készültünk a hétvégi kupameccsre. Próbáltuk rendezni, összerakni a védekezésünket. Ennek megfelelően játszottunk. A harmadik harmadban szabadjára engedtem a csapatot és újra a futáson volt a hangsúly. Azt gondolom, hogy mindkét együttes részéről elérte a célját a találkozó. Abszolút nem az eredményt tartottuk szem előtt. Örültem a győzelemnek, mert némi önbizalmat adhatott a csapatnak a nehéz kupafellépés előtt. A bajnokságig pedig még van két hetünk. Nagyon nehéz hetünk lesz, készülünk a kupára, és remélem, hogy egy tisztes helytállással vagy akár egy meglepetéssel tudunk majd szolgálni a közönségnek.