2024.09.20.

Megküzdött utolsó pontjaiért a Cered

Csak a szépítésig jutott el a Nagylóc.

Múlt vasárnap a Nagylócot fogadta a Cered a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának utolsó, huszonhatodik fordulójában. Egy darabig nem tudták feltörni egymást a felek. Már majdnem eltelt fél óra, amikor betaláltak a hazaiak, majd gyorsan megduplázták előnyüket. A szünetig nem érkezett válasz, a második felvonás közepén viszont szépíteni tudtak a nem lankadó látogatók. Bár igyekeztek egalizálni a vendégek, már nem jártak sikerrel, így kettő egyes sikert értek el a házigazdák.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 26. forduló:

Cered VSE-Nagylóc SE 2-1 (2-0)

Vezette: Bangó R. (Berki A.)

Cered VSE: Simon L. – Cseri, Pap, Elek, Bolla – Simon B., Simon Zs., Kovács B., Tősér A. – Radics, Danyi (Oláh F., 70.). Játékos-edző: Horváth Jenő.

Nagylóc SE: Oláh M. – Rácz N., Oláh B., Baranyi S. (Oláh R., 56.), Varga B. – Csík Cs., Juhász, Csík R., Krivánszky – Mátyás J., Csík D. Megbízott játékos-edző: Oláh Roland.

Sárga lap: Baranyi S.

Gól: Elek (28.), Simon Zs. (35.), ill. Csík D. (66.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Horváth Jenő: – Győzelemmel zártuk a szezont. Jó iramú mérkőzésen sikerült a Nagylócot magunk mögött tartani. Ezúton is gratulálok játékosaimnak az elért eredményért, úgy gondolom, nem vallottunk szégyent és megyünk tovább a tervezett úton. Köszönöm mindenkinek, aki a bajnokság ideje alatt akár a legapróbb dologgal is támogatta csapatunkat!

Oláh Roland: – Nagy bankett után álltunk bele a mérkőzésbe. Sok hiányzónk volt, meghatározó emberek. Nagyon szépen köszönjük a csapat minden egyes tagjának a játékot, a szurkolóknak a rendszeres biztatást! Nagyon szép helyen zártunk, a tizenegyedik helyről felkerültünk a hetedikre. Edző nélkül. Ebből látszik, hogy összeállt a csapat. Köszönjük a játékvezetők munkáját! Készülünk a következő szezonra teljes lendülettel. Minden versenyben lévő csapatnak további sok sikert kívánunk!

A bajnokság végeredménye: