2024.09.20.

Zsinórban harmadszor hozta a kötelezőt a Kétbodony

Pont nélkül maradt az Ipolyszög.

Múlt vasárnap Ipolyszögön volt jelenése a Kétbodonynak a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának utolsó, huszonhatodik fordulójában. Hamar nyomatékosították az egyértelmű esélyesnek számító vendégek, hogy a három pontért érkeztek, már az első negyedórában betaláltak. Ezt követően már a szünetig nőhetett volna a különbség, de végül is a második etap elején jött az újabb találat. Gyorsan bevitték a harmadik döfést is a látogatók, majd a hajrához érve a triplázó Kovács Róbert alakította ki az övéi négy nullás sikerét jelentő végeredményt.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 26. forduló:

Ipolyszögi SE-Kétbodony SE 0-4 (0-1)

Vezette: Kovács M. (Istvanovszki A.)

Ipolyszögi SE: Selymes – Balla, Dóka, Keresztes, Tóth G. – Papp, Vachó, Gulyás, Szemesi (Tóth Z., 18.) – Ábrahám, Maglódi. Megbízott játékos-edző: Selymes Richárd.

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Ódor, Nagy J. – Jele, Nagy B., Kacsári (Bartyik, 72.), Valusz – Kovács R., Bencsik (Tóth J., 62.). Játékos-edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Nagy B.

Gól: Kovács M. (14., 58., 76.), Bencsik (55.)

Jók: senki, ill. Szorcsik, Valusz, Kovács R.

Selymes Richárd: – Sportszerű mérkőzés volt, jó játékvezetés mellett. Nagyobb arányban is győzhettek volna a sportszerű vendégek, de úgy voltak vele, inkább nem vernek meg nagyon. Köszönjük azoknak a játékosoknak, akik eljöttek a meccsre!

Bartyik Róbert: – Sikerült újabb győzelmet aratnunk, így a hatodik helyen fejeztük be a szezont, de végre nem kaptunk gólt, ami külön öröm. Magáról a meccsről nincs mit mondanom, csináltuk, amit kellett és megérdemelten nyertünk. Most pihenőre megyünk, ránk is fér. Remélem, a sérültjeink minél előbb felépülnek, és mire jönnek az edzőmeccsek, mindenkire lehet számítani. Jó pihenést kívánok mindenkinek, és bízom benne, nem szűnik meg a foci több településen, így is kevesen vagyunk már… Jobbulást kívánok Sanyi bácsinak, a törzsszurkolónknak, és volt mesterünknek, Hajzsel Józsinak is. Még szeretnék itt is külön gratulálni a Pataknak az újabb bajnoki címhez, nem kérdés, hogy megérdemelték!

A bajnokság végeredménye: