2024.09.20.

Zárszóként visszatért a helyes útra a Nőtincs

Három vereség után Egyházasdengelegen igazolta a papírformát Matyóka Ferenc együttese.

Múlt vasárnap Egyházasdengelegen járt a Nőtincs a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának utolsó, huszonhatodik körében. Jól kezdtek az esélyesnek számító látogatók, már az első negyedóra végén betaláltak, sőt kisvártatva újra eredményesek tudtak lenni. Nem adták föl a házigazdák, büntetőből pedig összejött a szépítés is még a szünet előtt. A második felvonásban ismét viszonylag hamar bevették a kaput a vendégek, a hajrához érve pedig egy újabb góllal eldöntötték a meccset. Ugyan tizenegyesből még faragtak hátrányukból a hazaiak, ez csak kozmetikázásra volt elegendő. Négy kettőre nyertek a három vereséget követően ismét örvendő nőtincsiek.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 26. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Nőtincs SE 2-4 (1-2)

Vezette: Urbán V. P. (Tóth R.)

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek Cs. (Mlinárcsek G., 66.) – Báthy, Bacskai, Pete, Brhlik (Mlinárcsek M., 79.) – Mlinárcsek Z. (Bíró, 63.), Bakonyi, Szűcs, Hajdú – Liptai, Fűrész. Edző: id. Berkes Balázs.

Nőtincs SE: Kovács K. – Jakubecz, Bucsek, Hugyecz, Csabuda (Gyuricza T., 75.) – Dancsó, Krausz (Gyuricza M., 84.), Gyuricza V. (Fodor, 46.), Petrik – Nógrádi, Ivanics. Edző: id. Matyóka Ferenc.

Sárga lap: Mlinárcsek Z., ill. Bucsek, Ivanics

Gól: Fűrész (36., 87.), ill. Csabuda (14.), Nógrádi (17., 58.), Ivanics (78.)

Jók: senki, ill. Ivanics, Nógrádi, Csabuda, Hugyecz

id. Berkes Balázs: – Küzdelmes, hajtós mérkőzést játszottunk a Nőtincs csapatával. Egyenrangú ellenfelek voltunk, de sajnos a helyzetkihasználással vannak problémáink. Ez megmutatkozott a mérkőzésen, így sajnos megint nem sikerült a pontszerzés.

id. Matyóka Ferenc: – Győzelemmel tudtuk befejezni a bajnokság utolsó mérkőzését, ezzel megörvendeztetve a minket elkísérő szurkolókat. Nagyon kulturált és rendezett öltöző, illetve pálya várt minket. Egy nagyon sportszerű ellenféllel találkoztunk. Végig uraltuk a meccset. Volt két személyi hibánk, amiből következett a két tizenegyes. Igazából gólokkal kellett volna nyernünk, de mivel ez már az utolsó találkozó volt, úgy érzem, picit leengedtek a fiúk. Gratulálok a hazaiaknak, mert tényleg szuper környezetet biztosítottak, le a kalappal!

A bajnokság végeredménye: