2024.09.22.

Labdákkal kedveskedett a Talent fiataljaink a Sopi Sport System Nonprofit Kft.

Az U17-es csapat játékosai és edzője vehette át a játékszereket.

A Talent 2019 SE utánpótlás csapatai jobbnál jobb eredményeket produkáltak a téli bajnoki sorozatokban. Nem meglepő, hogy a szereplések sok méltatást és elismerést váltottak ki. A dicséretek mellett a napokban egy pozitív gesztussal is találkozhattak a klub ifjú játékosai. A Sopi Sport System Nonprofit Kft. tulajdonosa, Sopotnik László húsz darab labdával kedveskedett a fiataloknak. A lasztikat az U17-es gárda tagjai és edzője vehette át.

Sopotnik László: – Fontosnak tartom a Balassagyarmat és környékében élő fiatalok futsal versenyeztetését. A Talentnél látott és tapasztalt fejlődés adta az inspirációt a támogatáshoz. További sok sikert kívánok az egyesület futsal csapatai részére!

Mohácsi László, a Talent 2019 SE elnöke:Ezúton is szeretném a köszönetünket kifejezni az egyesületünk játékosai, edzői és vezetői nevében a Sopi Sport System Nonprofit Kft. tulajdonosának, Sopotnik Lászlónak, akinek köszönhetően tovább bővülnek a sporteszközeink. Bízunk abban, hogy ezen nemes gesztus csak a kezdet volt, és elindul, megvalósul az egyesületünk, valamint László és cége között egy előremutató partneri kapcsolat.