2024.09.19.

Győzelemmel zárta a szezont az Érsekvadkert II

Nem termett babér a Felsőpeténynek.

Múlt vasárnap Felsőpetényben tette tiszteletét az Érsekvadkert második számú együttese a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjának huszonötödik fordulójában. Gyorsan betaláltak a házigazdák, de hamarosan érkezett az egyenlítés. Felvették a kesztyűt a lelkes hazaiak, de elrontották lehetőségeiket, ellenben a másik oldallal, még a szünet előtt fordult az állás. A térfélcserét követően hamar növelték lépésfórjukat a vendégek, majd a játékrész derekán ismét mattolták ellenfelüket. Ekkor sem adták fel a felsőpetényiek, faragtak hátrányukból, de az utolsó szó a látogatóké volt, akik még egyszer beköszöntek a ráadásban, így öt kettes győzelemmel intettek búcsúz az idénynek.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 25. forduló:

Felsőpetény SE-Érsekvadkert SE II 2-5 (1-2)

Vezette: Ordasi I. P. (Pál A., Ferencz P.)

Felsőpetény SE: Piszár – Csámpai (Sógor, 46.), Belovai (Varga B., 65.), Hegedűs, Tóth P. (Barnoki, 58.) – Rendi, Burai, Sulyán (Varga K., 85.), Tóth Z. – Albert, Garai M. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Érsekvadkert SE II: Ivanics – Csejk (Konopás, 69.), Majer, Tálas (Lakatos, 76.), Bóna (Varga S., 18.) – Csiki, Szabó László (Bella, 82.), Mácsik (Halai, 80.), Beluczki (Benyó, 18.) – Sipos (Szabó Levente, 58.), Medvik. Edző: Bernhardt László.

Sárga lap: Csejk

Gól: Tóth Z. (11.), Rendi (71.), ill. Medvik (20.), Varga S. (33.), Szabó László (54.), Szabó Levente (68.), Lakatos (92.)

Jók: az egész csapat, ill. Varga S.

Laczkovszki Zsolt: – Jól kezdtük a mérkőzést, Tóth Zoli távoli lövésével vezetést szereztünk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki szép játékkal, de nem tudtuk gólra váltani azokat. A ‘Vadkert érezte, hogy nyomás alatt vannak és jöttek is a cserék már a huszadik percben. Kiegyenlítettek, majd növelték az előnyüket. A második félidőben is több helyzetünk volt, mint a vendégeknek, de csak szépíteni tudtunk Rendi szép góljával. A ‘Vadkert azzal nyerte meg a meccset, hogy ki tudta használni a helyzeteit, mi meg a tízből csak kettőt. A befejezésekben kell javulnunk a jövőben. Gratulálok az ellenfélnek! Készülünk az utolsó meccsünkre.

Bernhardt László: – Olyan volt a meccs, mint amilyenre számítottunk, jó mérkőzés volt. Megszerezte a vezetést az ellenfél, de még az első félidőben tudtunk egyenlíteni, majd elmentünk négy egyre. Aztán megint rúgott egy gólt a hazaiak, nem adták fel, mentek egész végig. Aztán a végén sikerült még egyszer betalálnunk. Nem mondom, hogy nagyon jól játszottunk, de azért az előnyünk mégis megvolt kettő egy után.

A bajnokság aktuális állása: