2024.09.20.

Újabb elvárható sikert könyvelt el a Kétbodony

Az Egyházasdengeleggel szemben arattak győzelmet az ellenfelüket a szünet után bedaráló hazaiak.

Múlt szombaton az Egyházasdengeleget egyértelmű favoritként a Kétbodony a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjának huszonhatodik körében. Becsülettel tartották magukat a sereghajtó vendégek, akik egy ellentámadás után elrontottak egy tizenegyest. Az első félidő teljes egészét nem tudták kihúzni a látogatók, nem sokkal a szünet előtt kapituláltak. Az összecsapás kétharmadánál gyors egymásutánban kétszer is betaláltak a házigazdák, egyúttal eldöntve a meccset. Már a hajrában tovább nőtt a különbség, aztán a lefújás előtt legalább a szépítés összejött a másik oldalnak. Végül négy egyre nyertek a hazaiak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 25. forduló:

Kétbodony SE-Egyházasdengeleg FE 4-1 (1-0)

Vezette: Hegedűs M. (Pál A., Horváth S.)

Kétbodony SE: Sirkó – Kertész, Szorcsik, Ódor, Nagy J. – Takács B., Jele, Nagy B. (Tóth J., 72.), Takács J. (Bencsik, 54.) – Kacsári (Bartyik, 80.), Valusz. Játékos-edző: Bartyik Róbert.

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek Cs. – Brhlik, Pete, Bacskai, Gyurik P. – Mlinárcsek Z., Szarvas, Pusztai, Kuszi – Hajdú N., Liptai. Edző: id. Berkes Balázs.

Gól: Kacsári (38., 60.), Valusz (61.), Takács B. (79.), ill. Hajdú N. (87.)

Jók: Kertész, Nagy B., Kacsári, Takács B., ill. senki

Bartyik Róbert: – Hoztuk a kötelezőt, ami nem mindig könnyű, de szerencsére most sikerült. Ellenfelünk még egy büntetőt is hibázott, amit a szükségből kapuba beálló Sirkó hárított, talán akkor nehezebb lett volna. Mindent összevetve, azt gondolom, hogy a második félidő alapján megérdemelt győzelmet arattunk a szimpatikus vendégek ellen.

id. Berkes Balázs: – Két, egyforma képességű csapat mérkőzése volt. Sajnos megint nagyon kevesen voltunk. Szerencsés gólokkal nyert az ellenfelünk, mi viszont kihagytunk egy tizenegyest az első félidőben.

A bajnokság aktuális állása: