Nem mindennapi üzenettel rukkoltak elő Dejtáron

Gabi

Ismét életet lehelnének a helyi fociba a falu labdarúgást szerető polgárai.

2018-ban fennállása egyik legszomorúbb napjához érkezett az 1922-ben megalapított Dejtár SE, megszűnt a létrejötte óta kisebb megszakításokkal a nógrádi foci térképén jelenlévő egyesület. Az illetékes vezetők különféle okok miatt már nem tudták tovább működtetni az 1992 óta stabilan a megye kettőben versenyző klubot.

Úgy tűnik azonban, a településen igény volna egy csapatra. Ezt bizonyítandó, a falu mintegy húsz labdarúgást szerető polgára egy, a sportpálya mellé kifeszített drapériával üzent. Ezzel jelezvén, szeretnék, ha újra életet lehelnének a helyi futballba. Meglátjuk, valaki vevő lesz-e a nem szokványos figyelemfelkeltő akcióra és előbb-utóbb újra pattoghat-e majd a laszti a dejtári játéktéren.

Next Post

Dénes György lett a Szendehely edzője

A csapat új szakvezetője a közös megegyezéssel távozó Surin András helyét vette át. Pár héttel ezelőtt Karancslapujtőn és Mátraterenyén már megtörtént a holtszezon első két edzőváltása a megye egyben, mostanra pedig megszületett a harmadik ilyen jellegű csere is a kispadon. Friss hír, hogy az elmúlt csonka idényben újoncként a tizenhatodik […]
error: Content is protected !!