Megkezdődött a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Salgótarjánban

Gabi

Már a profiknál és az amatőröknél is lezajlott egy-egy teljes forduló.

A héten újra beindult az élet a komoly hagyományokra visszatekintő, mostanra viszont kissé ütött-kopottá váló salgótarjáni Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. Az amatőröknél tizennégy, míg a profiknál nyolc csapat verseng egymással a küzdelmekben. Előbbi kategóriában egyszer, míg utóbbi sorozatban kétszer találkoznak egymással a résztvevők.

Az elmúlt napokban egy-egy komplett fordulót bonyolították le a két mezőnyben, papíron zárt kapuk mögött került sor a mérkőzésekre. A profiknál győzelemmel rajtolt a Street Team, a Határ(SE)t, a Gold Team, illetve az Entria Team, míg az amatőröknél nem bírt el egymással a LAVER és a Pirazol, a a Mancsóék, a Fort Bau, a Black Silver, az MTSE, a Botafogó és a SZÉF AFC pedig egyaránt három ponttal indított.

Profi:

Street Team-Tyuhajja 8-3

Rózsaszín Párduc-Határ(SE)t 2-7

Eresz FC-Gold Team 3-5

Dead Bull-Entria Team 1-14

Amatőr:

LAVER-Pirazol 2-2

Mancsóék-Pintér FC 6-1

Fort Bau-Bad Boys 14-1

Black Silver-Városháza 4-3

Marketing Klub-MTSE 1-9

Botafogó-VGÜ 7-2

Buborék Boys-SZÉF AFC 1-10

Next Post

Több alacsonyabb osztályú csapat is edzőmeccset játszott

Már a profiknál és az amatőröknél is lezajlott egy-egy teljes forduló. A héten újra beindult az élet a komoly hagyományokra visszatekintő, mostanra viszont kissé ütött-kopottá váló salgótarjáni Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. Az amatőröknél tizennégy, míg a profiknál nyolc csapat verseng egymással a küzdelmekben. Előbbi kategóriában egyszer, míg utóbbi sorozatban kétszer […]
error: Content is protected !!