,,Fuss Gergő, fuss…!”

Gabi

Ügyes góllal rukkolt elő a Pásztó elleni rangadón a Karancslapujtő duplázó csatára, egy akció alatt több erényét is megmutatta a támadó.

Mint az vélhetően olvasóink nagy része számára ismert, a Karancslapujtő nyerte az elmúlt hétvégén lejátszott megye egyes rangadót, Romhányi Tamás csapata az említett arányban kerekedett felül a Pásztón. A mérkőzés komplett videós összefoglalójával hamarosan jelentkezünk Addig is, közzétesszük a találkozó legszebb gólját. Egy-nullás hazai vezetésnél, az 53. percben jártunk, amikor játékos-edzője szemfüles indítása után Pál Gergő elé került a labda, aki előbb lefutotta védőit, aztán beültetett a hintába egy hátvédet, majd higgadtan kihasználta a ziccert. Tekintse meg a szépségdíjas akciót felvételünkön!

Next Post

Videós összefoglaló a Mátraverebély-Szent Imre DSE mérkőzésről

Megtekinthetőek a hazai győzelemmel véget érő megye kettes bajnoki fontosabb eseményei. Az elmúlt hétvégén beindult az élet a megyei másodosztályban. Az első fordulóban a Mátraverebély a Szent Imre DSE-vel mérkőzött meg saját pályáján. Jó darabig tartották magukat a vendégek, a szünet előtt viszont kétszer is kapituláltak. Előbb Varga Ádám vette […]
error: Content is protected !!