Videós összefoglaló az SBTC-Taksony edzőmeccsről

Gabi

Egy remek szabadrúgásgól révén tudtak nyerni a salgótarjániak.

Mint arról korábban szöveges formában már hírt adtunk, szerdán harmadik nyári felkészülési mérkőzését is behúzta a már az előző két idényt is az NB III-ban töltő Taksonyt kettő-egyes arányban felülmúló SBTC. A fekete-fehérek még az első félidőben Szeles közeli találatával szereztek vezetést, nem sokkal később azonban Hesz fejjel egyenlített, így remivel vonulhattak pihenőre a felek.

A második felvonásban nagyjából a hatvanadik perc környékénél tartott a gyakorló meccs, amikor a kaputól mintegy huszonöt méterre szabadrúgáshoz jutottak a házigazdák. A labda mögé Bocsi állt, aki aztán védhetetlenül tekerte be a lasztit a bal felső sarokba, a hálóőrnek esélye sem volt a hárításra. Mint utóbb, ez a remek megmozdulás jelentette a salgótarjániak győzelmét. Tekintse meg az edzőmérkőzésről készült videós összefoglalónkat!

Next Post

Ötvennégy év után tűnik el a futball Nézsáról

Immáron teljesen hivatalos, hogy nem nevez a következő idényre az NB III-at is megjáró egyesület. A napokban szomorú hírhez jutottunk, immáron abszolút hivatalosnak tekinthető, hogy 1966 után eltűnik a labdarúgás Nézsáról. Száz százalék, hogy nem nevez be a következő szezonra a mintegy harminc esztendővel ezelőtt az NB III-is megjáró, az […]
error: Content is protected !!