Vasárnap is csak egy nógrádi csapat lép pályára az NB III-ban

Gabi

Ismét halasztott a BSE, az éllovas Tiszakécskét fogadja az SBTC.

Vasárnap a tizenötödik körben vár piszok nehéz feladat az NB III Keleti-csoportjában szereplő SBTC-re. A nógrádi csapatok közül ismét csak a fekete-fehérek fognak meccset játszani, az eredeti tervek szerint Tiszafüredre hivatalos BSE ugyanis kérvényezte soros mérkőzése elhalasztását, amibe bele is ment a Jász-Nagykun-Szolnok megyei egyesület. célja.

A salgótarjániakhoz a bombaformában lévő, éllovas Tiszakécske látogat. Nyilvánvaló, az immáron kilenc forduló óta veretlen vendégek számítanak a hét utolsó napján 13.30-as kezdéssel esedékes találkozó toronymagas favoritjának, elsősorban a tisztes helytállás lehet az előző négy összecsapásukon alulmaradó házigazdák célja. Ahogy már az előző években megszokhatták olvasóink, a közelgő csörte előtt nem csak a Stécét irányító Rubint Richárd, hanem a listavezetőt felkészítő Nagy Sándor is elmondta várakozásait a kilencven perccel kapcsolatban. Lássuk a felvezetőket!

NB III Keleti-csoport, 15. forduló, 2020. október 25. (vasárnap), 13.30:

Salgótarjáni BTC (15.)-Tiszakécskei LC (1.)

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Juhász Dávid (Imrő János, Molnár István)

Rubint Richárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Sajnos nem vagyunk jól. Mostanában nem olyan eredmények születtek, mint amiket szerettünk volna, hogy legyenek. Ki kell lépni a gödörből, ami viszont nem lesz egyszerű, pláne egy ilyen ellenféllel szemben, tisztában vagyunk vele, hogy vissza akar kerülni az NB II-be a Tiszakécske. Ettől függetlenül a fociban bármi lehet, főleg, ha lesz egy kis szerencsénk. Tudjuk, hogy ki ellen fogunk játszani, de megpróbálunk minél többet kihozni a mérkőzésből. Biztosan nem lesz bevethető három súlyosan megsérülő játékosunk, Novák Norbert, Tarlósi Patrik, illetve Illés Edvin. Mellettük a kiállított Szeles Patrik sem léphet pályára. Sajnos most már tényleg nagyon vékonyan vagyunk, ami nem túl ideális. Sok meccs van még hátra, de nem tudjuk pótolni a hiányzókat, igazolni pedig már nem lehet, majd csak télen. Kellemetlenül jöttek ezek a sérülések, a lapok, de nem tudunk mit csinálni, meg kell oldani ezt az időszakot ezzel a kerettel. Van még hét forduló hátra az őszi idényből, amiből megpróbálunk minél többet kihozni, de nem egyszerű mérkőzések vannak előttünk.

Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC vezetőedzője: – Természetesen győzelmet várok a csapattól, függetlenül attól, hogy a héten voltak nehézségeink. Szeretnénk folytatni a sorozatunkat! Nekünk van egy komoly célkitűzésünk, és ez is egy állomás, amit abszolválnunk kell. Mint eddig is, a mostani ellenfelet is abszolút feltérképeztük. Tudjuk a hazaiak erősségeit és gyenge pontjaikat, úgyhogy ilyen szempontból tudunk mindent az SBTC-ről. Felkészülten várjuk a találkozót! Öt sárga lapos eltiltása miatt Oláh Máté nem léphet pályára.

Next Post

Megkapta büntetését Mohácsi László és Győri Zoltán

A Berkenye mestere írásbeli figyelmeztetésben részesült, míg a héhalmi szakvezetőnek egy meccset kellett kihagynia. Mint ismert, a megye egyes bajnokság legutóbbi, kilencedik fordulójában két neves szakember is piros lapot kapott. A Héhalom-Pásztó mérkőzés után a házigazdákat irányító Győri Zoltánnak a lefújást követően mutatta fel a nem túl sok jót jelentő […]
error: Content is protected !!