Vasárnap Tiszaújvárosba látogat a BSE

Gabi

Kemény kirándulásnak néz elébe a győzelmet a háta mögött tudó nógrádi csapat.

A Hatvannal szemben elért fontos sikert követően vasárnap ismét idegenbe hivatalos a BSE, az NB III Keleti-régiójának kilencedik körében a tabella negyedik helyén álló Tiszaújvárosnál vizitálnak az Ipoly-partiak 14.30-as kezdéssel. Amúgy is kemény erőpróbára számíthatott volna a nógrádi alakulat a dobogóra is esélyes ellenfélnél, mivel pedig a legutóbb Sényőn alulmaradó házigazdák az előző fordulóban elköszöntek idénybeli veretlenségüktől, még inkább biztosra vehetőbb, hogy nagy elánnal száll harcba az említett fiaskó mellett öt győzelemnél és két reminél tartó Borsod megyei legénység. Szokásunkhoz híven, a közelgő kilencven perc előtt ismét megszólaltattuk a két érintett szakvezetőt, lássuk a hazaiakat trenírozó Gerliczki Máté és a kék-fehéreket dirigáló Nagy Tibor előzetes gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 9. forduló, 2019. október 6. (vasárnap), 14.30:

Termálfürdő FC Tiszaújváros-Balassagyarmati VSE

Helyszín: Tiszaújváros, Sportcentrum. Vezeti: Sándor Csaba (Soós András, Piskóczi Viktor)

Gerliczki Máté, a Termálfürdő FC Tiszaújváros vezetőedzője: – Az előző két évben nagyon jól sikerült a tavaszi szezonunk, ezért az idény előtt feltettem a költői kérdést, mi lesz, ha az ősz is megfelelően fog kezdődni. Ez pedig végre be is következett, esztendők óta erre vártunk! Most jól kezdtük a bajnokságot, így abszolút látok esélyt arra, hogy nívós helyen fejezzük be akár az egész pontvadászatot is. A hivatalos célok nem változtak, az első nyolcban kell végezni a csapatnak. Nyilván a saját célom, ahogy a játékosoké is egy lényegesen jobb helyezés, és ahogy az imént említettem, ennek szerintem van is realitása. Neves edzők jelentek meg a Keleti-csoportban, ezáltal pedig az ellenfelek futballja is átalakult, lényegesen jobb játékot nyújtanak a riválisok annál, mint korábban. Ezzel a nézők jártak jól, mert jó mérkőzéseket láthatnak. Ez így lesz hétvégén is, a vendégekre is igaz, amit az előbb mondtam. Ahogy hallani, jó játékra képes, sokat futó együttes a BSE, úgyhogy biztosan jó meccs lesz! Burics András öt sárgával rendelkezik, Bokros Tibor pedig sérült, így őket nem tudjuk alkalmazni vasárnap.

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Úgy gondolom, őszintén el kell mondani, ami történik, az igazságot, nem kell köntörfalazni, mert azzal nem lépünk előre, ha csak annyit mondok, “jajj, nem baj, de nyertünk”. De baj! Örülni kell a legutóbbi győzelemnek, de javítanunk kell a múltkori játékunkon! Most pont megyünk egy jó csapathoz, amely Debrecen és Nyíregyháza vonzáskörzetében lévő, akadémiákról kijött focistákból áll. Tele vagyunk sérültekkel! A múltkori mérkőzésen Kócsa Tamás és Kovács Kristóf is maródi lett. Annyival vagyunk beljebb, hogy Gábriel Adrián letöltötte öt sárga lapos eltiltását. Tizenketten-tizenhárman edzettük végig a hetet. De ez van, ezt kell megoldani, bizonyítanunk kell. Nem is eredmény szinten, hanem játékban elkezdünk visszatérni a Hatvan elleni találkozót megelőző meccsre, mert ott rendben voltunk.

Next Post

A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Oravecz Roland

A Bánk fordulók óta jó teljesítményt nyújtó játékosa mesterhármasa mellett újabb kiemelkedő teljesítménnyel vette ki a részét együttese sikeréből. Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztja az adott bajnoki forduló legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban. A hetedik kört követően […]
error: Content is protected !!