Vasárnap Gyöngyösön vívhat ki-ki meccset a BSE

Gabi

Idegenben intene búcsút rossz sorozatának a négy vesztes mérkőzés után készülő nógrádi csapat.

A Füzesgyarmat elleni vállalható vereség után vasárnap az NB III Keleti-régiójának tizenötödik fordulójában vár újabb feladatra a BSE-re, tizenhárom órától szintén a mezőny második felében megtalálható Gyöngyös otthonában lép pályára a nógrádi csapat. A házigazdák sényői fiaskóval hangoltak, egy körrel korábban viszont kiemelkedő diadalt arattak, miután elintézték a DEAC-ot. A továbbra is sérülések által sújtott Ipoly-partiak négy pofont tudhatnak a hátuk mögött, ettől függetlenül, nem lehet más a kék-fehérek célja, mintsem valahogy megszakítani a rossz periódust a hasonló erősségűnek tűnő vetélytársnál. Szokásunkhoz híven, a közelgő találkozót megelőzően ismét megszólaltattuk a két érintett vezetőedzőt, lássuk a Heves megyeieket vezető Varga Attila és a Balassagyarmatért felelős Nagy Tibor előzetes gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 15. forduló, 2019. november 17. (vasárnap), 13.00:

Gyöngyösi AK-Balassagyarmati VSE

Helyszín: Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. Vezeti: Kovács Imre (Tőkés Róbert, Kovács Zoltán)

Varga Attila, a Gyöngyösi AK vezetőedzője: – Összességében nem vagyok elégedett az eddigi szezonnal, taktikailag későn álltunk össze, nehezen akklimatizálódtak a játékosok a több edzéshez, a sokkal prodibb mentalitáshoz, ez körülbelül öt-hat meccsünkbe került, majd a hátralévő mérkőzéseken is hoztunk egyéni hibákat, sajnos edzői fejjel nagyon nehéz feladat volt a bajnokság eleje után egy kicsit egyenesbe hozni ezt a társaságot. Viszont úgy gondolom, egyre jobban összeállt a játékunk és a rendszerünk is, és most már azért egy aránylag energikus futballt mutatunk, de még nem tudunk több találkozón keresztül kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, ezért nehezebben kapaszkodunk a tabellán, bár nagyon sűrű a mezőny. Majd egy jó felkészüléssel elérthetjük azt a célt, amit kitűztünk magunk elé, ez a tizedik hely. A Balassagyarmat egy jó csapat, vannak jó fiataljai. Úgy értesültem, sok a sérült játékosuk, ettől függetlenül mindenkire veszélyt jelentenek, ezért nekünk nagyon összeszedettnek kell lennünk hazai pályán. Természetesen meg akarjuk nyerni a mérkőzést, ehhez ugyanazt az energikus focit kell nyújtanunk, mint az elmúlt két fordulóban, és ha a meccsen belüli felelőtlen egyéni hibák elmaradnak, akkor sikerrel vehetjük a hétvégi akadályt. Ahogy mondtam, az elmúlt mérkőzéseken sokat léptünk előre támadásban és védekezésben is, ez kicsit megborult a múlt hétvégén, szerintem jó játékerőt képviseltünk, de volt egy-két olyan momentum, ami javítanivaló. Ezt megpróbáltuk, nekünk hazai pályán csak a győzelem elfogadható, és ehhez a legjobb játékunkkal kell majd előrukkolnunk vasárnap. Gergely Péter és Laurinyecz Ákos már régóta a sérült frontot erősíti, mellettük hasonló ok miatt Ondrejó Tamás sem állhat rendelkezésre, a többiek hadra foghatóak.

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Ez hét is úgy telt, mint az elmúlt négy, várjuk, hogy felépüljenek a sérültek. Úgy néz ki, Molnár már rendben van, a csapattal edzett, ennyivel vagyunk többen. A Gyöngyös ellen pályára léptünk egy edzőmeccsen a szezon előtt, amikor idekerültem, tudjuk, hogy mit játszanak, öt védőből mennek át három-négy-háromba. Erre készültünk, meglátjuk, ez mire lesz elég. Szerintem a fegyelem fog dönteni és a helyzetkihasználás, mert annak ellenére, hogy a múlt hétvégén kikaptunk, az első félidőben volt három-négy nagyon komoly lehetőségünk, amiket kihagytunk, remélem, most sikerül majd berúgni a ziccerek nagy részét!

Next Post

A hétvége embere: Fábri Tamás

A Berkenye támadója a hajrában elért duplával segítette hozzá csapatát a Mátraterenye elleni 3-3-as döntetlenhez. Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját. A 2019/2020-as szezon tizenharmadik köre után a Berkenyét erősítő Fábri […]
error: Content is protected !!