Vasárnap Cegléden lesz jelenése a BSE-nek

Gabi

Az NB III tizenegyedik körében az előző idényt még egy osztállyal feljebb szereplő házigazdákkal szemben folytatná eredményes szériáját a négy mérkőzés óta veretlen nógrádi csapat.

A Jászberény elleni döntetlent követően vasárnap a harmadosztály Keleti-régiójának tizenegyedik fordulójának veselkedhet neki az ez idáig remek idényt felvonultató BSE, tizennégy órától a legutóbbi szezont még az NB II-ben töltő Cegléd otthonában lépnek pályára a négy fellépés óta legyőzőre nem találó kék-fehérek. Bár a házigazdák nem tudtak nyerni az előző három fellépésükön, egy remi után kétszer kikaptak, mérget vehetünk rá, hogy ezúttal saját pályájukon tennének meg majd mindent azért, hogy újra három ponttal gazdagodjanak. Szokásunkhoz híven, a közelgő összecsapást megelőzően ismét megszólaltattuk a két érintett szakvezetőt, lássuk a Ceglédet dirigáló Schőn László és a nógrádi együttesért felelős Nagy Tibor felvezető gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 11. forduló, 2019. október 20. (vasárnap), 14.00:

Ceglédi VSE-Balassagyarmati VSE

Helyszín: Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep. Vezeti: Dobai János (Belicza Bence, Pogonyi Ferenc)

Schőn László, a Ceglédi VSE vezetőedzője: – Az utolsó három forduló nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de ennek megvoltak a miértjei, sajnos sérültekkel rendelkeztünk, eltiltottjaink voltak, így nem a stabil csapatommal tudtunk szerepelni ezeken a találkozókon. Az ózdi döntetlen még talán elfogadható volt, de a DEAC és a Sényő elleni mérkőzéseink nem jöttek össze. Minden csapat életében van hasonló szituáció, amikor kisebb hullámvölgybe kerül, bízunk benne, számunkra ez most ér majd véget. A korábbi időszak viszont eredményes volt. Úgy érzem, most hétvégén pedig újra elkezdhetjük gyűjtögetni a pontjainkat, ezért mindent meg fogunk tenni, reményeink szerint pedig visszakerülünk a helyes útra. Egyébként meg vagyok elégedve a hozzáállással, a munkával, kiváló közösség van az öltözőben. Nincs semmi probléma. Az a célunk, hogy napról-napra normálisan el tudjuk végezni a feladatainkat, és ennek tudatában pedig, koncentrálva, minél több pontot tudjunk gyűjteni a hétvégi meccseken. Egyébként konkrét célkitűzést nem szeretnék hangoztatni, az a lényeg, hogy minél eredményesebbek legyünk. A Balassagyarmatot volt kollégánk, Nagy Tibor vezeti, akit tisztelek és jó kapcsolatot ápolunk. Eddig nagyszerű teljesítményt nyújtottak a vendégek, tizenhat pontjuk van. Biztos vagyok benne, hogy egy jól felkészített ellenféllel fogunk találkozni. Mindenféleképpen szeretnénk otthon tartani a három pontot. Lukács Richárdra biztosan nem számíthatok, rajta kívül mindenki a rendelkezésemre fog állni.

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Ugyanúgy várjuk ezt a mérkőzést is, mint az előző hármat. Hála istennek, jól sikerültek a legutóbbi meccseink, a Magyar Kupa találkozónk után hét pontot szereztünk, ráadásul két, kimondottan nagy csapattal is játszottunk. Remélem, ismét ugyanolyan fegyelmezettek leszünk, annak pedig lesz eredménye pontokban is. Nem lesz könnyű kilencven perc, de azon leszünk, hogy megnehezítsük a Cegléd dolgát. Biztosan szívni fogják magukat a hazaiak, hiszen kétszer egymás után kikaptak, ezért okosan kell majd fociznunk. Engem nem foglalkoztat, hogy korábban dolgoztam az ellenfélnél, ez már egy teljesen más csapat. Kovács, Kócsa, Gál és Mátyás sem lesz bevethető.

Next Post

A megye egy szombati eredményei

Kezdetét vette a tizedik forduló. START HIBO Megyei I. osztály, 10. forduló, felnőtt, szombat: Salgótarjáni BTC-Karancslapujtő KSE 7-0 Pásztó SK-Berkenye SE 6-2 Palotás SE-Cered VSE 0-4 Silver Tüzép-Karancsberény-Unicum FC Mohora 2-0 Diósjenő SE-Bátonyterenyei TC-a bátonyiak nem álltak ki. Megyei I. osztály, 10. forduló, U19, szombat: Mihálygerge SE-Cered VSE 3-5 Silver […]
error: Content is protected !!