Vasárnap az ESMTK ellen térne vissza a helyes ösvényre a BSE

Gabi

Az NB III Keleti-csoportjának tizenkettedik fordulójában hazai pályán javítaná ki korábbi vereségét az újonc létére az idény eddigi részében masszívan szereplő nógrádi csapat.

A Ceglédtől elszenvedett idegenbeli vereségét követően vasárnap már a harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenkettedik körében vigasztalódhat a négy mérkőzést követően alulmaradó BSE, 13.30-tól a jó pár éve az említett bajnokság meghatározó csapatának számító ESMTK-t fogadják a kék-fehérek. A vendégek csupán kétszer kaptak ki ebben a szezonban, ezen felül négyszer nyertek és öt döntetlent könyvelhettek el, mint a budapestiek eddigi szereplési mutatója is tükrözi, ismét kemény erőpróba előtt állnak az egyébként újoncként ez idáig masszívan lépegető Ipoly-partiak. Szokásunkhoz híven, a közelgő összecsapást megelőzően ismét megszólaltattuk a két érintett szakvezetőt, lássuk a Balassagyarmatot irányító Nagy Tibor és az ESMTK-t dirigáló Turi Zoltán felvezető gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 12. forduló, 2019. október 27. (vasárnap), 13.30:

Balassagyarmati VSE-ESMTK

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Vezeti: Juhász Dávid (Csóra Szabolcs, Imrő János)

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – “Nagyon jól vagyunk…” Egyre több a sérült és a beteg. Pénteken tizenketten edzettünk. Nem jött jól ez a járvány. Nagyon nehéz dolgunk lesz, sok sebből vérzünk, de az elsődleges célunk, hogy megnyerjük a mérkőzést. A játékosok egyébként saját magukat is motiválják, nincs ezzel probléma, aki kezd, ugyanúgy fog csúszni-mászni! Az ESMTK-ról mindent tudok. Majdnem mindegyik emberük NB II-ben szerepelt korábban. Egy elég magas csapatról beszélünk, jól játsszák a mélységi játékot, a széleket próbálják bontani. Figyelnünk kell majd a két oldalról jövő beadásokra. Telek, Pistyúr elment tőlünk, nekik ez sok volt. Klinger még nem épült föl. Remélem, Kócsát valahogy összefoltozzák. Nem tudom, Nagy Tamással mi van, ő belázasodott, de jó lenne, ha valahogy összeszedné magát. Pallaginak pedig bevérzés van a combjában. Jelen pillanatban így nézünk ki, nem könnyű a dolgunk, de valahogy még ki kell bírnunk ezt a pár hetet… 

Turi Zoltán, az ESMTK vezetőedzője – Nagy játékosmozgás volt nálunk a nyáron, sok új embert kellett beilleszteni a rendszerbe, de becsülettel dolgoznak a srácok, készülünk minden egyes mérkőzésre. Szám szerint, lehetne három-négy ponttal többünk, ami realitás lenne és följebb lehetnénk a tabellán, és ez benne volt az eddigi mérkőzésekben. De különösképpen nem foglalkozom a táblázattal, bizonyítványt majd a bajnokság végén osztanak. Hivatalos célunk az egytől-háromig terjedő helyezések egyikének megszerzése, ezt tűzte ki a vezetőség, amikor nekivágtunk az idénynek. A Balassagyarmatról kevés információnk van. Frissen felkerülő együttesről van szó. Nehéz találkozóra készülünk, jó csapatnak tartom ellenfelünket, kiváltképp hazai pályán. Remélem, sokan kilátogatnak majd, amikor legutóbb ott jártunk, egy nagyon jó hangulatú meccset játszottunk, sok néző előtt. Vasárnap szoros mérkőzést várok, minden kilencven perc nagyon kiélezett ebben a csoportban, de szeretnénk elhozni a három pontot! Két eltiltottam van, Boda József és Túri Dániel.

Next Post

Masszív csörték tarkíthatják a nyugati megye hármat

A trónkövetelőt fogadja az Érsekvadkert II, a Rétsággal szemben zárkózna fel a Tereske, a Legénd ellen sem hibázna a Kétbodony. Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 11. forduló: 2019. október 26. (szombat), 13.30: KSE Becske-Ipolyszögi SE Egyaránt eredményes szezonban érintett, eddigi szereplésüknek köszönhetően a dobogóval szemezgető alakulatok mérhetik össze tudásukat ebben a […]
error: Content is protected !!