Vasárnap a listavezető ellen szerezne meglepetést az ezer sebből vérző BSE

Gabi

Vesztenivaló nélkül veheti fel a kesztyűt a bombaerős Füzesgyarmattal szemben a sérülések által megtizedelt nógrádi csapat.

A Egernél beszedett újabb pofont követően vasárnap a harmadik vonal Keleti-csoportjának tizennegyedik körében lesz érdekelt a legutóbbi három mérkőzésén kikapó Balassagyarmat, 13.30-tól az éllovas Füzesgyarmatot látja vendégül a nógrádi gárda a Kövi Pál Sportközpontban. Az idényben pusztán két vereségnél tartó, négypontos fórral listavezető látogatók egyértelmű favoritként várhatják a kezdősípszót, a példátlan sérüléshullám által sújtott kék-fehérek vesztenivaló csaphatnak össze a bombaerős éllovassal. Szokásunkhoz híven, a közelgő találkozót megelőzően ismét megszólaltattuk a két érintett vezetőedzőt, lássuk a BSE-t irányító Nagy Tibor és a Békés megyeieket dirigáló Csillag László előzetes gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 14. forduló, 2019. november 10. (vasárnap), 13.30:

Balassagyarmati VSE-Füzesgyarmati SK

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Vezeti: Kulcsár Katalin (Bőhm Ármin, Deme Rajmund)

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Semmi jót nem tudok mondani. Egyelőre még nem tudom, hogy állhatunk majd föl. Valamit ki kell találni, de nem látom a kiutat. Szilágyi a kispadról be tud majd segíteni, Szatmári viszont mégsem lesz. Jelenleg tizenegy-tizenkét emberünk van. Az ellenfélről mindent tudok, de ilyen szituációban nem lehet rájuk fölkészülni. Négy-öt olyan posztunk lesz, ahol össze-vissza fel lesz forgatva a csapatunk. Az egyik védekező középpályás lesz a jobbhátvéd, a másik a belsővédő, az egyik szélsőnk pedig ezúttal védekező középpályás lesz, azt pedig még nem is látom, kit teszek ki a pálya szélére. Ebben a helyzetben nem is tudom, mit várhatok vasárnap.

Csillag László, a Füzesgyarmati SK vezetőedzője: – Mint ahogy több helyen is nyilatkoztuk, tudatos munka folyik zajlik nálunk, fokozatosan betartva azokat a lépcsőfokokat, amiket szükségszerűnek érzünk. Az első évben még nem voltam itt, akkoriban a Tiszafüred edzője voltam, a csapat viszont kezdésképpen is jól szerepelt, újoncként bennmaradt és a nyolcadik helyen végzett. A következő idényre az első öt volt a célkitűzés, majd a negyedik pozícióban zárt a gárda. Idén pedig dobogón szeretnénk lenni a végén. Úgy gondolom, eddig jól teljesített a társaság. Tavaly mi is jártunk így, mint a Balassagyarmat, hogy sorban estek ki a játékosok a kezdőcsapatból, akiket nem is tudtunk minőségileg pótolni, éppen ezért, ezen a nyáron már úgy igazoltunk játékosokat, hogy erős keretünk legyen és bármikor bele tudjunk nyúlni egy mérkőzésbe. Úgy látszik, jól dolgoztunk és a srácok is tették a dolgukat, bár az első két fordulóbeli meccsünket elbuktuk, ezt talán arra lehetett fogni, hogy akkor még nem állt össze a csapajáték. Aztán hoztunk egy kilenc győzelmet tartalmazó sorozatot, majd ezután volt egy vereségünk idegenben a DEAC-tól. Ez egy jókor jövő pofon volt, azon a találkozón teljes mértékben ült az ellenfél játéka. Ezt követően jött egy kupameccs, ahol az NB II-es Békéscsabával szemben végig domináltunk, sajnos azonban egy öngóllal kiestünk. Legutóbb egy kiváló riválist fogadtunk a Sényő személyében, otthon sikerült őket megvernünk. Szerintem a várakozásoknak megfelelően teljesít a társaság, de nem gondoltuk volna, hogy ez első helyet jelent. Mint minden ellenfelet, a Balassagyarmatot is feltérképeztük. Tisztában vagyunk a játékosállományukkal, illetve a szakvezetéssel, úgy vélem, nagyon jó munka folyik ott. Mint ahogy említettem, nehéz úgy eredményt elérni, ha sok a sérült és nem lehet belenyúlni a mérkőzésbe, de ettől függetlenül, látszik, hogy a BSE nem egy olyan gárda, amit jól elvernek, eddig minimális vereségeket szenvedett, még a DEAC elleni fellépésük is a nyolcvanadik perc után dőlt el. Nehéz összecsapásra számítunk, NB III-ban sincs előre lefutott mérkőzés. Nem mondom, hogy azért, mi mi vagyunk a listavezetők, egyúttal favoritok is, de természetesen tisztában vagyunk a csapatunk erejével, és úgy megyünk oda, hogy győzni szeretnénk, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. Teljes kerettel készülünk, szerencsére az elmúlt hetekben eszközölt frissítések bejöttek, úgyhogy valószínű, vasárnap is lesznek újítások. Nagyon bízunk benne, sikeresen távozunk Balassagyarmatról is!

Next Post

A megye egy szombati eredményei

Beindult a tizenharmadik kör. START HIBO Megyei I. osztály, 13. forduló, felnőtt, szombat: Berkenye SE-Mátraterenye SE 3-3 Héhalom SE-Pásztó SK 2-2 Bátonyterenyei TC-Palotás SE 0-3 Unicum FC Mohora-Szécsény VSE 3-0 Cered VSE-Érsekvadkert SE 2-1 Megyei I. osztály, 13. forduló, U19, szombat: Mátraverebély-Szentkút SE-Mátraterenye SE 2-2 Kölyökföci SE Pásztó-Bátonyterenyei TC 0-1 […]
error: Content is protected !!