Vasárnap a Hatvan elleni hazai fellépésén nyerne ismét a BSE

Gabi

A három pontban bízva várja a kezdősípszót a nógrádi csapat.

A Sényő elleni utolsó pillanatban kicsikart bajnoki remi és a Doroggal szembeni tisztességes Magyar Kupa kiesés után vasárnap tizenhat órától a harmadosztály Keleti-csoportjának nyolcadik fordulója vár a BSE-re, aktuális erőpróbájukon a szintén újonc Hatvant látják vendégül az Ipoly-partiak. Az előző négy mérkőzésükön kikapó vendégek az utoljára még a második körben nyerni tudó házigazdákhoz hasonlóan javításban bízva készülnek az újabb küldetésre, tehát mivel mindkét gárda szeretne visszatérni a helyes ösvényre, ami egyértelműen egy izgalmasnak ígérkező összecsapást eredményezhet. Szokásunkhoz híven, a közelgő párbaj előtt ismét megszólaltattuk a két érintett szakvezetőt, lássuk a nógrádi csapatot irányító Nagy Tibor és a Heves megyei alakulatot dirigáló Török László felvezető gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 8. forduló, 2019. szeptember 29. (vasárnap), 16.00:

Balassagyarmati VSE-FC Hatvan

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Vezeti: Újhelyi Tamás (Skover Péter, Katona Brigitta)

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Úgy gondolom, fizikálisan és fejben is rendben vagyunk. Most egy olyan mérkőzés jön, amit hazai pályán hozni kell! Ennek szellemében fogunk játszani és ehhez a célhoz igazítjuk a taktikánkat is, minél előbb próbáljuk majd eldönteni a meccset. A hatvaniak egy része korábban a játékosom volt, hat-hét, korábban a váci utánpótlásban szereplő emberről van szó. Gábriel Adriánnak öt sárgája van, Gál Szilárd és Mátyás Zsolt pedig sérült, a többiek rendben vannak.

Török László, az FC Hatvan vezetőedzője: – Ízlelgetjük még ezt az NB III-at. Ez az őszi szezon számunkra az ismerkedés jegyében fog eltelni, még igazán a csapatomat sem találtam meg, hogy melyik az a stabil mag, amivel minden héten egy állandóságot tudnék produkálni. Sajnos nyilvánvaló, ebben az is közrejátszott, hogy rengeteg sérüléssel indítottuk a bajnokságot, ha pedig egy ember meggyógyult, kettő lesérült, úgyhogy számomra még mindig nagyon keszekusza a történet. Én azzal lennék elégedett, ha a kilencedik-tizenkettedik helyen tudnánk zárni az őszt, egyúttal nyilvánvaló válhatna, mely posztokra kell erősítenünk. Viszont, most a hetediktől a tizenhatodik pozícióig borzasztó szoros a tabella, még az is csoda, hogy hét találkozó után, két győzelemmel és öt vereséggel a kilencedik helyet tudjuk elfoglalni. Ha a hétvégi meccset megint vereséggel zárjuk, amit most már nem tudok elképzelni, akkor egy-két hét alatt gyorsan lehet ugrani a kieső zóna felé négy-öt lépcsőfokot. Nekünk továbbra is a bennmaradás a célunk, de nem szeretnénk fordulóról-fordulóra folyamatosan remegő lábakkal futballozni. A Balassagyarmat szimpatikusnak csapatnak tűnik. Mi próbáljuk majd a saját focinkat játszani, ami lassan most már kezd szerintem kialakulni. Jelen pillanatban teljesen mindegy számunkra, ki a hétvégi ellenfél, és milyen minőséget képvisel, mi nem kaphatunk ki! Simon Mátyás műtéten esett át, Ács Ádám pedig operáció előtti állapotban van, mellettük Sárközi Szabolcs és Szabó Roland nem fog tudni játszani.

Next Post

Így győzött Mohorán az SBTC

Videós összefoglaló a két sikertelen bajnoki után ismét nyerni tudó ‘tarjániak hárompontos túrájáról. A megye egyes pontvadászat hetedik fordulójának keretein belül szombaton Mohorára volt hivatalos az SBTC. Az előző két bajnokiján győzelem nélkül maradó vendégeknek sikerült igazolni a papírformát, bár az első félidő hajrájáig tartották magukat a hazaiak, nem sokkal […]
error: Content is protected !!