Vasárnap a DVSC II ellen köszön el 2019-től a BSE

Gabi

Zsinórban harmadik alkalommal nyerne az NB III Keleti-csoportjának őszi idényét hazai fellépéssel befejező nógrádi csapat.

 

A Diósgyőr kettőnél elért győzelme után vasárnap az NB III Keleti-régiójának tizenhetedik fordulójában folytatná tovább a pontok gyűjtögetését az évtől ezzel a fellépésével elköszönő BSE, tizenhárom órától a DVSC második számú legénységét fogadják az Ipoly-partiak a Kövi Pál Sportközpontban. A vendégek legutoljára otthonukban egy-nullra kaptak ki a Sényőtől, mely vereség azt jelentette, zsinórban negyedik alkalommal maradtak alul. Ennek ellenére, biztosra vehető, apait-anyait belead majd a bennmaradásért harcoló “kis Loki”, így butaság volna azt hinni, könnyű menet vár az utóbbi két körben a fonalat ismét elkapó, az odavágón egy-nullás sikert arató nógrádi alakulatra. Szokásunkhoz híven, a közelgő találkozót megelőzően ismét megszólaltattuk a két érintett vezetőedzőt, lássuk a kék-fehéreket irányító Nagy Tibor és a cívisvárosiakat dirigáló Szatmári Csaba előzetes gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 17. forduló, 2019. december 1. (vasárnap), 13.00:

Balassagyarmati VSE-Debreceni VSC II

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Vezeti: Jakab Árpád (Skover Péter, Nagy Petra)

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Ha figyelmen kívül hagyjuk, hogy elvették a kizárt Ózd elleni döntetlent, eddig huszonkét pontot szereztünk. Két évvel ezelőtt, amikor kiesett a csapat, év végén huszonöt pontjuk volt, most pedig tizenhat meccs alatt szereztük az előbb említett mennyiséget, amire szerintem senki nem számított. Amikor elkezdtük a munkát, az volt a cél, hogy valahogy maradjunk benn, mostanra viszont egy elég komoly csapat állt össze, ami már bizonyított. A Debrecennel már játszottunk, mint a felnőtt, ők is a négy-négy-kettőt alkalmazzák és ugyanazokat a játékvariációkat. Nem tudjuk még, hogy kit kapnak vissza, de majd arra is biztosan tudunk lépni valamit. Jelenleg tizenhárman vagyunk, Vekker és Nagy Tamás sem lesz, de így kell megoldanunk az utolsó mérkőzést, amit hazai pályán megpróbálunk megnyerni. Még gondolkodom, hogy rakjam össze a csapatot. 

Szatmári Csaba, a Debreceni VSC II vezetőedzője: – Nem ilyen szereplést vártam, eddigi valamivel jobb eredményekre számítottam. Tudom, hogy sok olyan fiatal játékosunk van, aki most jött ki az U19-ből, illetve mostanában volt az első felnőtt szereplésük, ezért még szokniuk kell ezt a légkört a gyerekeknek, de azért jobb eredményekre készültem. Erre szerintem több mérkőzésen meg is volt a lehetőségünk, vagy három hazai meccsünkön kettő-nullról veszítettünk, azt gondoltam, a középmezőnyben zárhatjuk az őszt. A második fordulóban már játszottunk a Balassagyarmattal, egy-nullra kikaptunk. Azon a találkozón is több fiatal játékos kapott nálunk szerepet, gól nélküli állásnál volt egy sanszunk, ami ha szerintem bemegy, lehet, mi nyerünk. Kiegyensúlyozottak a hazaiak, ami látszik is a tabellán elfoglalt helyezésükön, végig ott voltak a középmezőny elején. Nehéz kilencven percre számítok, de mindent megteszünk azért, hogy pontot vagy pontokat hozzunk el, amire nagyon nagy szükség lenne, hogy ne szakadjunk le a középmezőnytől. Nincs hiányzónk, mindenki bevethető.

Next Post

A hétvégén regionális tornán vesz részt a Nógrád Válogatott

Szombaton és vasárnap négy mérkőzés vár megyénk alkalmi együttesére. Megyei Amatőr Válogatottak Észak-kelet-magyarországi Regionális Tornája: 2019. november 30. (szombat): Heves-Nógrád 2-2 (1-1) Nógrád-Szabolcs-Szatmár-Bereg 0-3 (0-2) 2019. december 1. (vasárnap): Hajdú-Bihar-Nógrád 3-0 (3-0) Borsod-Abaúj Zemplén-Nógrád 0-1 (0-1)
error: Content is protected !!