Harmadik nyári gyakorló meccsét is behúzta az SBTC

Gabi

Szerdán harmadik nyári edzőmérkőzése várt a harmadosztály augustusi rajtjára újoncként készülő SBTC-re, soros fellépésükön az előző két idényben masszív NB III-as csapatnak mondható, a salgótarjáni származású Lakatos Béla által irányított Taksonyt fogadták a fekete-fehérek.

A gyakorló meccs első félidejét követően még nem jutottak egymással dűlőre a felek, Szeles révén ugyan előnybe kerültek a házigazdák, a látogatók egyenlítettek, így egállal fordultak a gálák. A jó iramú találkozókon a második felvonásban is kellőképpen kiadtak magukból mindent a résztvevők, nem lehetett panasz az összecsapásra.

Végül Bocsi szabadrúgásgólja billentette el a mérleg nyelvét a hazaiak irányába, a több helyzetet is elrontó nógrádi társulat kettő-egyes sikerre tett szert a lefújáskor. Legközelebb szombaton lép pályára Rubint Ruchárd legénysége, tizenhárom órától a szlovák második ligás Podbrezovánál vendégszerepel a Stécé.

Felkészülési mérkőzés:

SBTC-Taksony SE-GP Solar 2-1 (1-1)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep.

SBTC: Végh – Bakos (Boros), Grajzel, Illés E. (Simó A.), Szeles (Simó L.) – Hegedűs (Percze), Sárközi (Stark), Bata (Fülöp A.) – Tarlósi P. (Gyetvai), Tarlósi M. (Gazdag), Novák (Bocsi). Vezetőedző: Rubint Richárd.

Taksony SE-GP Solar: Palásthy (Pomozi) – Szalai (Patály), Wágner, Hesz (Tóth F.), Pesti (Kozári) – Búrány, Gálfi (Király), Szilágyi (Gulyás) – Pataki (Iványi), Tóth M. (Vörös), Fodor (Kun). Vezetőedző: Lakatos Béla.

Gól: Szeles, Bocsi, ill. Hesz

Rubint Richárd: – Jó kis meccset játszottunk, egy erős és szervezett ellenféllel. Mi is masszívak voltunk, amivel elégedett vagyok. Előrefelé veszélyesek voltunk, de megint ott volt kisebb hiányérzetem, hogy hiába alakítottunk ki szép, tudatos támadásokból rengeteg helyzetet, sajnos nem tudtuk őket értékesíteni, pedig sokkal több lehetett volna benne a meccsben. Igaz, hogy mi is kaphattunk volna még két-három gólt, akár rúghattunk is volna négyet-ötöt. Tétmérkőzésen nem lehet kihagyni ilyen ziccereket. Az azonban látható, jó úton megyünk, az eredmény szép. Úgy érzem, egyre komolyabb focit játszunk és egyre jobban megy a csapat. Volt akarat és erő! 

Lakatos Béla: – Úgy gondolom, ellentétes félidőket láthatott a kilátogató közönség. Az első játékrészben mi domináltunk többet, helyzeteink is voltak, amiket nem nagyon sikerült kihasználnunk, csak egy pontrúgás után. Több lehetőségünk volt a gólszerzésre, mint a másodikban félidőben, ami már a Stécéé volt, akkor ők fociztak jobban. Egy hét edzés után, ez volt az első találkozónk, legalább újra meccsterhelést kaptak a játékosok, hacsak egy félidőnyit is. Jó volt újra mérkőzésen részt venni, hiszen március közepén léphettünk utoljára pályára. További sok sikert kívánok a Stécének a bajnoki idényben!

Next Post

Visszalépett a megye egytől a Karancsberény

A következő szezonban csak egy osztállyal lejjebb találkozhatunk majd a csapat nevével. A közelmúltban már beszámoltunk róla, hogy a Bátonyterenyei TC visszalép a megye egytől. Mostanra hivatalossá vált, egy másik klub is hasonlóképpen cselekedik, mostanra hivatalosnak mondható, hogy a Silver Tüzép-Karancsberény együttese csak egy osztállyal lejjebbre ad be nevezést a […]
error: Content is protected !!