Újabb játékost igazolt a BSE

Gabi

Kamarás György a szlovén másodosztályú FK Naftától csatlakozott az NB III-as ‘gyarmatiakhoz.

Gőzerővel készül a harmadik vonal Keleti-csoportjának augusztusi kezdésére a BSE, az Ipoly-partiak pedig a játékoskeret kialakításánál sem tétlenkednek. A kék-fehérek nemrégiben hivatalos weboldalukon jelentették be, hogy szerződtették az elmúlt időszakban a szlovén másodosztályban szereplő FK Naftánál futballozó Kamarás Györgyöt.

A huszonkét éves  támadó Mogyoródon rúgott először labdába, majd Vasas mellett a Puskás Akadémia és a Honvéd utánpótlásában pallérozódott. Később Balmazújvárosban, Dorogon, Gyirmóton, illetve legutóbb az említett határon túli klubnál találkozhattunk a nevével, a későbbiekben pedig a balassagyarmati társulatot segítheti majd a pályán.

Next Post

Kedden a Vác U19-es csapatával hangolt a Berkenye

Hiába irányította az edzőmérkőzést a nógrádi csapat, végül a vendég fiatalok örülhettek. Kedden ismét pályán volt a megye egyes Berkenye, Mohácsi László csapata az országos kiemelt másodosztályú bajnokságban szereplő Vác U19-es korosztályát fogadták egy edzőmérkőzésen. A gyakorló meccs első félidejében nem esett találat, aztán a szünet után hiába voltak valamelyest […]
error: Content is protected !!