Új igazolást jelentett be az SBTC

Gabi

Elkönyvelték első téli szerzeményüket az NB III-as salgótarjániak.

Lassacskán egy hónapja, hogy nekivágott téli felkészülési időszakának az NB III Keleti-csoportjában szereplő SBTC. Négy edzőmérkőzésen már túl vannak a fekete-fehérek, akik soros fellépésükön a Heves megyei élvonalbeli Lőrincit fogadják majd szombaton délelőtt tizenegy órától.

Pénteken feljegyezhették a salgótarjániak első téli szerzeményüket is, a klub hivatalos weboldalán jelent meg a hír, miszerint a Stécénél folytatja karrierjét Köböl Máté. A huszonnyolc éves labdarúgó a szlovák harmadik ligás Fülektől tette át székhelyét a Lakatos Béla által irányított együtteshez, a középpályás korábban megfordult Mezőkövesden, Veszprémben, illetve Tiszakécskén is.

Next Post

Jobban van az SBTC legendája

A salgótarjáni klub hivatalos weboldala érdeklődött a közelmúltban sajnálatos módon betegeskedő id. Répás Béla hogyléte felől. Id. Répás Bélát vélhetően senkinek sem kell bemutatni. Aki egy kicsit is képben van Nógrád megye labdarúgásával kapcsolatban, tudhatja, hogy az SBTC legendás alakjáról van szó. Sajnos a futballpályákon sokat megélt sportember nemrégiben betegséggel […]
error: Content is protected !!