Tizennyolc csapat kapta meg a megye egyes licencet

Gabi

A BSE és az SBTC az NB III-ra adott be kérelmet.

Jelenleg még tart a koronavírus miatti meccsmentes időszak, de azért innen-onnan belebotolhatunk a szűkebb környezetünk futballjával kapcsolatos hírekbe. Mint ismert, egy ideje csak olyan klubok indulhatnak el az NB-s bajnokságokban és a megyei küzdelemsorozatokban, melyek rendelkeznek az adott osztályra vonatkozó licencevel.

Az említett kritériumrendszer kapcsán nemrégiben fontos határozatok születtek, eldőlt, hogy a következő idényre tizennyolc nógrádi egyesület kapott megye egyes, míg kettő, a perpillanat is harmadosztályú BSE és az említett vonalba vágyó SBTC az NB III-as engedélyt.

Mint az alábbiakban szemrevételezhető, a megye kettőből hárman, a Bánk, a Nőtincs, illetve az Építők KC jutottak hozzá a fontos zöld jelzéshez, így most már csak a szóban forgó társulatokon múlik, hogy nyáron a nevezés lehetőségével is kívánnak-e élni. Nézzük meg az érintett csapatok listáját!

NB III-as licence kérelmet adott be: Balassagyarmati VSE, Salgótarjáni BTC.

Megyei I. osztályú licencet kapott: Bánk SE, Bátonyterenyei TC, Berkenye SE, Cered VSE, Diósjenő SE, Építők KC, Érsekvadkert SE, Héhalom SE, Karancslapujtő KSE, Mátraterenye SE, Mohora SE, Nőtincs SE, Palotás SE, Pásztó SK, Rimóc SE, SK Karancsberény, Szendehely FC, Szécsény VSE.

Next Post

,,Vannak terveim"

A Salgótarjánból induló, jelenleg a Honvéd MFA utánpótlásában dolgozó ifj. Répás Béla jelenleg elégedett aktuális helyzetével, de később akár felnőttekkel is foglalkozna. Szerencsére itt-ott fel-felbukkannak olyan szakemberek a magyar fociban, akik egykor Nógrád megyében kezdték el bontogatni szárnyaikat. Közéjük tartozik az az ifj. Répás Béla is, aki immáron hat éve […]
error: Content is protected !!