Távozott az SBTC operatív igazgatója

Gabi

A salgótarjáni klubtól elköszönő Lakatos József nem hosszabbította meg május 31-én lejáró szerződését.

Ahogy arról már beszámoltunk, eljött a nyári szünet ideje a harmadosztályba frissen feljutó SBTC-nél. Ennek ellenére nyilván nem áll meg az élet a fekete-fehéreknél, a közelmúltban például egy fontos személyi változásra került sor megyeszékhelyünk alakulatánál.

A klubot 2018 szeptemberétől operatív igazgatóként segítő Lakatos József úgy határozott, nem hosszabbítja meg május 31-én lejáró szerződését. Bár a Stécénél szerették volna, ha a jövőben is betölti az érintett pozíciót, a mintegy másfél év után a poszttól elköszönő sportvezető már nem tudja ellátni a napi feladatokat, ezért döntött a távozás mellett, ettől függetlenül, amikor teheti, a későbbiekben is a salgótarjáni csapat rendelkezésére fog állni.

Next Post

,,A szívemben még mindig ott van a futball"

A Balassagyarmatról indulva az NB I-es Vasasig jutó, később Ausztriában légiósnak álló Szalánszki Ferenc tartalmas pályafutása egy percét sem bánta meg. Az elmúlt évtizedekben rendre feljegyezhettünk egy-egy olyan labdarúgót, aki kis megyénkből elindulva tudott eljutni a magyar foci élvonaláig. Így történt ez azzal a Szalánszki Ferenccel is, aki Balassagyarmaton bontogatta […]
error: Content is protected !!