Szombaton a Tállya ellen játssza le idei első hazai tétmeccsét a BSE

Gabi

Az NB III Keleti-csoportjában szereplő Ipoly-partiak zárt kapuk mögött fogadják a tabella tizenharmadik helyén álló Borsod megyeieket.

A Putnokon elszenvedett egygólos vereségét követően, szombaton idei első otthoni bajnokiján is letudja a harmadik vonal Keleti-csoportjában szereplő BSE, 14.30-tól a tabella tizenharmadik helyén álló Tállyát fogadják a ‘gyarmatiak, zárt kapuk mögött. Az odavágón három-kettőre nyerni tudó vendégek a Sényő elleni egy-nullás fiaskóval indították a tavaszt, jelenleg kilenc ponttal van kevesebbjük, mint az Ipoly-partiaknak. Szokásunkhoz híven, a közelgő találkozót megelőzően ismét megszólaltattuk a két érintett vezetőedzőt, lássuk az Ipoly-partiakat irányító Nagy Tibor és a Borsod megyeikért felelős Uray Attila előzetes gondolatait!

NB III Keleti-csoport, 19. forduló, 2020. március 14. (szombat), 14.30:

Balassagyarmati VSE-Tállya KSE

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Vezeti: Bodzay Áron (Urgyán Antal, Czeglédi Barna)

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Szokjuk az élőfüvet, ezen a héten már tudtunk menni a pályára. Elvégeztük, amit szerettünk volna. Ha ugyanúgy játszunk, ahogy a múlt hétvégén, akkor nem lesz baj, csak a helyzetkihasználáson kell javítani. A Tállya védelme elég stabil. Van egy erőcsatáruk, akit a Gyirmóttól igazoltak. Ha merünk játszani, és meg tudjuk csinálni, amit eltervezünk, akkor szerintem csak azon lesz a hangsúly, hogy használjuk ki a helyzeteinket! Nem örülök neki, hogy zárt kapusak a meccsek, mert ennek így semmi értelme! Ahogy hallom a híreket, Európában lassan már csak Magyarországon van futball. A keretünk rendben van, nincs semmi probléma.

Uray Attila, a Tállya KSE vezetőedzője: – A felkészülésünk jól sikerült. Az első tavaszi mérkőzésünkön gyengébb volt a teljesítményünk annál, mint amit vártam. Viszont az eredménytől függetlenül, jobban játszottunk, mint az ellenfél. Sajnos kihagytuk azokat a lehetőségeket, amikből gólokat tudtunk volna rúgni. Annyi helyzetünk volt, hogy akár győzhettünk is volna. Ilyen a foci, egyszer kapuba talált a Sényő, majd visszaállt védekezni, majd ha feltörtük őket, akkor sem tudtunk betalálni. Nagyon sajnálom, hogy nem sikeresen kezdtük az évet. Tavasszal azt várom, hogy a csapat azt nyújtsa, amit valójában tud. Mivel megerősödött a keretünk, a létszámunk is megvan. A biztos bennmaradás az elsődleges célunk, meg kell őriznünk tagságunkat ebben az osztályban. A Balassagyarmat egy jó, szervezett csapat, egy jó edzővel. Otthon elég eredményesek. Ennek ellenére, a múlt évi eredménnyel elégedettek lennénk. Lassan válsághelyzet van, azért érthető, hogy zárt kapusak a mérkőzések, a legfontosabb az egészség, és hogy a koronavírus ne terjedjen tovább, így egyetértek ezzel döntéssel, egyben annak is örülök, hogy le tudjuk játszani a meccseket. Ondó János sérült, a többiek a rendelkezésemre állnak.

Next Post

Így néz ki a tizenhatodik forduló válogatottja a nyugati megye háromban

Rovatunkban egy csapattá verbuváljuk az adott pontvadászat aktuális körében legjobb teljesítményeket jegyző játékosokat. Az előző hétvégén a tizenhatodik fordulóval folytatódott a 2019/2020-as szezon a nyugati megye háromban. Ahogy azt már korábban megszokhatták a minket követők, a második félév során is minden aktuális kör után összeállítjuk a pontvadászat soros fordulójának válogatottját, […]
error: Content is protected !!