Szombaton odahaza vár feladat NB III-as csapatainkra

Gabi

Az éllovas Tiszakécskét fogadja a BSE, a Kisvárda tartalék együttesét látja vendégül az SBTC.

Szombaton tizenöt órától a harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenharmadik fordulójában lesznek érdekeltek a nógrádi csapatok, hazai környezetben csapnak össze aktuális ellenfeleikkel együtteseink. A hat nap alatt a harmadik mérkőzését vívó BSE az éllovas Tiszakécskét látja vendégül a Kövi Pál Sportközpontban, míg a két vereséget maga mögött tudó SBTC a Kisvárda tartalék alakulatát fogadja a Szojka Ferenc Stadionban.

Ahogy már az előző években megszokhatták olvasóink, a nógrádi szereplők soros küldetéseit megelőzően megszólaltatjuk az érintett gárdák kispadján ülő mestereket. Így a balassagyarmatiakat vezető Nagy Tibor és a salgótarjániakat irányító Rubint Richárd mellett a listavezető mestere, Nagy Sándor, illetve a szabolcsi társulatot dirigáló Szabó Balázs is megosztotta velünk előzetes gondolatait. Lássuk a felvezetőket!

NB III Keleti-csoport, 13. forduló, 2020. október 10. (vasárnap), 15.00:

Balassagyarmati VSE (9.)-Tiszakécskei LC (1.)

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Vezeti: Kátai Gábor (Zsákai Milán, Dobos Dávid)

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Nagyon fáradtak a srácok, ráadásul most még Molnár Markó is kiesett erre a hétvégére. Valahogy megoldjuk, lejátsszuk a meccset, aztán meglátjuk, mi lesz. Vasárnap-szerda-szombat nem lehetett frissíteni sem, kellett volna legalább mégy egy plusz nap, de az nincs. A legfontosabb az lesz, hogy ne sérüljön meg még valaki! Már így is csak tizenegyen vagyunk. Nem tudom, hol lesz ennek a vége! Amatőröknek rengeteg ez a mérkőzésszám ilyen rövid idő alatt. Hét hiányzónk lesz, Katona, Szabó, Kovács, Király Olivér, Szenecei, Kamarás, illetve Molnár.

Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC vezetőedzője: – Egyértelműek a céljaink, ennek megfelelően készülünk minden mérkőzésre. Azt nem mondhatom, hogy maradéktalanul elégedettek lehetünk eddigi szereplésünkkel, hiszen van egy vereségünk és egy döntetlenünk. Minden meccset meg szerettünk volna nyerni, de nem sikerült. Dolgozunk viszont azon, hogy a hátralévő mérkőzéseinken mindig pontokat szerezzünk! Egy erős bajnokságot ismertünk meg a Keleti-csoport személyében. Jó játékosokkal, jó csapatokkal. Minden találkozót nagyon komolyan kell venni, valamennyi klubnál vannak nagyon komoly múlttal rendelkező játékosok. Egyértelműen győzelmet várok a csapattól szombaton, minden mérkőzésen úgy lépünk pályára, hogy nyerni szeretnénk. A Balassagyarmatról sok mindent tudunk, minden ellenfélből tisztességesen felkészülünk. Egy nagyon jó csapatról van szó, amely erős játékosállománnyal rendelkezik. A hazaiak edzője futballistaként nagy múlttal, edzőként pedig komoly tapasztalattal rendelkezik. Nagy Tibor egy rutinos szakember, aki magyar válogatott is volt. Én egy nagyon jó meccsre számítok! Minden játékosom rendben van, teljes erőbedobással várjuk a hétvégi mérkőzést!

Salgótarjáni BTC (12.)-Kisvárda Master Good II (14.)

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Bodzay Áron (Farkas Dávid, Nyekita Brúnó)

Rubint Richárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Nem túl ideális a helyzet, eléggé kellemetlenül esett a múltkori vereség. Ráadásul két kulcsjátékost is elveszítettünk, akik sajnos súlyos sérülést szenvedtek. Ez nem jó! Szűk a keret, de mi is és az ellenfél is tizenegy emberrel lesz a pályán. Megpróbáljuk kijavítani az utolsó két fiaskót, de tisztában vagyunk vele, hogy nem lesz egyszerű. Szünet van az NB I-ben, így nem tudjuk, milyen kerettel jön a Kisvárda. Ettől függetlenül nekünk mindenféleképpen nyernünk kell hazai pályán! Az majd kiderül, mennyire tudunk majd jól teljesíteni. Novák, Bakos, Tarlósi Patrik és Illés Edvin biztosan nem lesz bevethető.

Szabó Balázs, a Kisvárda Master Good II vezetőedzője: – Továbbra is két részre tudjuk bontani eddigi szereplésünket. Idegenben sokkal több pontot szereztünk, mint amikor hazai pályán játszottunk. Utóbbi helyzetben sajnos még nem sikerült nyernünk. Azt gondolom most megint csak lesz esélyünk arra, hogy elhozzuk a három vagy minimum egy pontot. Sajnos sok eddig a döntetlenünk, három győzelmünk van, öt remink és négy vereségünk. Amikor egy ki-ki meccset vívunk, akkor kellene magunk felé billenteni a mérleg nyelvét. Ezen dolgozunk! A Salgótarjánnal kapcsolatban azt tudom, hogy egy fiatal csapat, hazai nevelésű játékosok alkotják a keretüket. Mivel fiatalok, nyilván sokat bírnak futni, ahogy nálunk, nekik is hiányzik a rutin. Én egy ki-ki mérkőzésre számítok! A mi keretünket azért meghatározza az, hogy kik azok a játékosok, akiket vissza fogunk kapni. Ezt az NB I-es csapat vezetőedzője dönti el. Előreláthatólag három játékosról lesz szó. Jobbhátvéd pozícióban Czene Zalán hetek óta nem bevethető, neki hosszabb sérülése van. A többiek hadra foghatóak.

Next Post

A forduló mérkőzése(i)

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival. Az őszi szezonban is folytatjuk a korábban már megszokottá váló rovatunkat, fordulóról-fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket a különféle bajnokságokból. A kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő […]
error: Content is protected !!