Szerdán sem pihen a BSE

Gabi

A Diósgyőr tartalékcsapatánál pótolják be korábban elhalasztott mérkőzésüket az Ipoly-partiak.

Ezen a héten szerdán is vár egy erőpróba a harmadosztály Keleti-csoportjában szereplő BSE-re. A Diósgyőr tartalék együttesénél a közelmúltban elhalasztásra kerülő mérkőzést fognak bepótolni az Ipoly-partiak délután fél öttől. Az érvényben lévő szabályozások szerint zárt kapuk mögött rendezik meg a meccset, weboldalunk azonban a tervek szerint élő videós formában közvetíti a kilencven percet.

Ahogy már az előző években megszokhatták olvasóink, a nógrádi szereplők aktuális fellépéseit megelőzően megszólaltatjuk az érintett társulatok mestereit. A balassagyarmatiak mestere, Nagy Tibor mellett a házigazdák szakvezetője, Zsivóczky Gyula is megosztotta velünk előzetes gondolatait. Lássuk a felvezetőket!

NB III Keleti-csoport, 26. forduló, 2021. április 7. (szerda), 16.30:

Diósgyőri VTK II (12.)-Balassagyarmati VSE (6.)

Helyszín: Miskolc, DVTK Edzőpálya. Élőben a Nógrádifutball.hu-n. Vezeti: Valu Tibor (Piskóczi Viktor, Derda József)

Zsivóczky Gyula, a Diósgyőri VTK II vezetőedzője: – Az eddigi tavaszi mérkőzéseink után a Cegléd elleni meccsünk, illetve a Tiszakécske elleni első félidőnk miatt van hiányérzetem. Azt gondolom, a Cegléddel szemben itthon kellett volna tartanunk a három pontot, a Tiszakécskénél pedig egy még szorosabb meccset játszhattunk volna, ha az első félidőben jobban koncentrálunk. Összességében reálisnak tartom az eddigi öt találkozónkon szerzett nyolc pontunkat, de most jönnek azok a mérkőzések, amiket úgymond a riválisok ellen fogunk megvívni. Ebben a rendszerben pedig a győzelemnek van komoly értéke! A hátralévő idénytől természetesen minél több győzelmet várok, és hogy stabilizáljuk a helyünket a csoportban. Minél magabiztosabb szereplésre számítok, helyezést hadd ne mondjak. Ezen felül minél több akadémistának szeretnénk versenyeztetési lehetőséget biztosítani az NB III-ban, mert ez a cél. A közelmúltban halasztást kért a BSE, mi pedig belementünk. Az edzőjükkel együtt játszottam még Vácon, tehát jól ismerjük egymást Tibivel. Stabil, jó gárdát épített Balassagyarmaton, de mindig is jó csapat volt a BSE. Bajnokok nem lehetnek, ki nem eshetnek, egy nagyon stabil együttesről van szó. Ősszel ott is egy jó mérkőzést vívtunk, kettő-egyre kikaptunk, most pedig szeretnénk revánsot venni. Egy olyan meccsen, ahol biztos a küzdőszellem fog dominálni, mert biztosan nagyon mély lesz talaja, ugyanis itt kedden reggel még tíz centi hó volt a pályán. Megvan a keretünk. Ha nem is így lenne, hála istennek, az utánpótlásunkból tudnak felfelé jönni játékosok. Természetesen már most is vannak, ezúttal is nagyon sok akadémista lesz a keretben, de még egyszer hangsúlyozom, ez a fő célunk, hogy nekik minél több találkozón játéklehetőséget biztosítsunk.

Nagy tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Az utóbbi hetek mindig ugyanúgy telnek. Létszámban ezúttal sem változtunk. Fáradtak a játékosok, mert nem nagyon tudjuk őket pihentetni. Mentálisan egyben van a csapat, ami annak köszönhető, hogy jó emberekről beszélünk! Jó felfogású, fiatal srácokról van szó. Szerdán próbálunk elmenni, aztán ugyanúgy győzelemre játszani! Tudom, hogy mit és kikkel játszik az ellenfél is. Most viszont, mivel szerdán lesz a meccs, ez egyúttal azt is jelenti, hogy az NB I-es csapatból bárki visszajöhet. Erre azért figyelni kell. A helyszínen megtudjuk, hogy állnak föl, aztán maximum majd ott módosítunk, hogy mit játsszunk. Nem lesz visszatérőnk, ugyanaz lesz a keret, mint a múltkor. Az a fontos, hogy jól játsszunk! Mindig mondom a fiúknak, nem nagyon érdekel az eredmény, csak azt kérem tőlük, hogy futballozunk jól! Ez a fontos, mert ha jól játszunk, akkor úgy is fog jönni az eredmény. Tehát nekem az elsődleges a mutatott játék.

Next Post

Így győzött Szécsényben a Diósjenő

Videós összefoglaló a vendégek háromgólos sikeréről. Korábban már hírt adtunk róla, hogy múlt szombaton három-nullra nyert Szécsényben a Diósjenő. A megye egyes mezőny tizennyolcadik körében lejátszott mérkőzésen két Lami-gól között Varga Gyula vette be a kaput, így alakult ki az említett végeredmény, már az első félidőben. A szünet után mindkét […]
error: Content is protected !!