Szerdán a Paks lesz az SBTC ellenfele a Szojka Ferenc Stadionban

Gabi

A Magyar Kupa hetedik fordulójában NB I-es riválissal találkozhatnak a megye egyes ‘tarjániak.

Szerda kora délután finoman szólva sem kis próbatételnek vághat neki a Magyar Kupa hetedik fordulójában a megye egyes bajnokságot vezető SBTC, 12.30-tól a jelenleg az NB I kilencedik pozícióját elfoglaló Paksot fogadják a fekete-fehérek a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban. A közelgő párharcot megelőzően megszólaltattuk a nógrádi gárdát irányító Rubint Richárdot, illetve az említett sorozat előző körében a harmadosztályú Putnokot idegenben öt-nullás arányban felülmúló vendégeket dirigáló Tomiszlav Szivicset  is, lássuk a szakemberek előzetes gondolatait!

Magyar Kupa, 7. forduló, 2019. október 30. (szerda), 12.30:

Salgótarjáni BTC-Paksi FC

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Szigetvári Márk (Punyi Gyula, Deme Rajmund)

Rubint Richárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Szép sorozat után vagyunk, a Szolnok elleni kupameccs óta valamennyi mérkőzésünket sikerült lehoznunk. Most azonban egy komolyabb kihívás vár ránk a Paks ellen. Az ellenfél legnagyobb sztárja Böde Dániel, nem kell bemutatni a vendégeket, mindent lehet tudni róluk. Tisztában vagyunk vele, hogy három osztály különbség van köztünk, de azért nem adjuk olcsón a bőrünket, küzdeni fogunk, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég. A lefújáskor akkor lennék elégedett, ha tovább tudnánk jutni… A lábtörést szenvedő hegedűs Dávidon kívül mindenki a rendelkezésemre állhat.

Tomiszlav Szivics, a Paksi FC vezetőedzője: – Meccsről meccsre szeretnénk előrelépdelni, és ez alkalommal sem lehet más célunk, mint egyértelműen a továbbjutás. A következő körökkel pedig még nem foglalkozunk, mi mindig csak a soron következő párharcra koncentrálunk. Az SBTC esetében egy jól összerakott, fiatal gárdáról van szó, akik nem véletlen, hogy vezetik a megyei osztályukat ötvennégy lőtt és mindösszesen öt kapott góllal. Nem lesz szó rotációról. Mint mindig, most is az összes játékosomra számítok. Szerdán azt várom, hogy a meccs egészében látszódni fog az első- és a negyedosztály közötti különbség.

Next Post

Már meg is van az őszi első helyezett a nyugati megye háromban

Ezúttal a címvédővel bánt el a Patak, idegenbeli pontszerzéssel jeleskedett az Ősagárd, hozta a kötelezőt a Kétbodony, javított a Hont, szép győzelmet aratott a Tereske, végre örülhetett a Felsőpetény, nem állt ki az Ipolyszög. Az elmúlt hétvégén a tizenegyedik fordulót zavarták le a nyugati megye háromban. Az aktuális találkozók kapcsán […]
error: Content is protected !!