Elhalasztott meccset pótol szerdán a BSE

Gabi

Tiszafüredre hivatalosak az Ipoly-partiak.

Bár hétfőn este még úgy nézett ki, a harmadik vonal Keleti-csoportjának mostani idénye is felfüggesztésre kerül, úgy tűnik, mégsem. Ez egyben azt jelenti, hogy az eredeti terveknek megfelelően szerdán újabb erőpróba vár a tizenötödik körben elhalasztásra kerülő meccsét bepótló BSE-re, 13.30-as kezdéssel a Tiszafüred otthonában lépnek pályára a kék-fehérek, zárt kapuk mögött.

A házigazdák legutóbb éppen megyénk másik NB III-as csapatától, az SBTC-vel szemben maradtak alul idegenben. Mindenképpen fontos megemlíteni, az újoncként eredményes szezont futó hazaiak ebben az idényben még csupán egyszer kaptak ki számukra ismerős környezetben, így joggal feltételezhetjük, hogy ismét masszív csata előtt állnak a sima sikerrel hangoló Ipoly-partiak. A találkozó előtt, nevezetesen ma reggel felkerestük a két csapat edzőit is.

A vendéglátók részéről a hatósági karanténban lévő Dorcsák Zoltánt megbízott trénerként helyettesítő Tóth Tibor osztotta meg velünk előzetes meglátásait, ahogy a balassagyarmatiakat irányító Nagy Tibor is elmondta aktuális véleményét. Lássuk a mesterek gondolatait!

NB III Keleti-csoport, a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzésen, 2020. november 11. (szerda), 13.30:

Tiszafüredi VSE (8.)-Balassagyarmati VSE (12.)

Helyszín: Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep. Zárt kapuk mögött. Vezeti: Farkas Tibor (Vrbovszki Pál, László István)

Tóth Tibor, a Tiszafüredi VSE megbízott edzője: – Eléggé megkavartak minket az elmúlt másfél nap történései. Megmondom őszintén, hétfőn még semmit nem tudtunk. Volt, aki azt mondta, lesz meccs. Volt, aki azt, hogy nem. Így mi sem tudtuk eldönteni. Hogy ne érjen minket meglepetés, úgy készültünk, hogy lesz mérkőzés, kedden tartottunk egy ötvenperces edzést. Szeretnénk kiküszöbölni a hétvégi csorbát, javítani! Jó, hogy erre lesz lehetőség! A BSE elég masszív csapat, egyénileg nagyon jónak tűnnek. Nagyon nehéz dolgunk lesz velük. Nyilván a pálya talaja is meghatározza majd a találkozót, de bízom benne, hogy tudunk nyerni. Barzsó Attila visszatérhet, de valószínű, csak epizódszerepet kap. A többiek azt mondták, tudják vállalni a játékot.

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Teljesen rányomta a bélyegét a felkészülésre, hogy lesz-e meccs vagy sem. Kedden rendes, majdnem kétórás edzést tartottunk, aztán ma reggel nyolc órakor tudták meg a játékosok, hogy mérkőzés van. Nem értem az egészet, kaotikus minden. Még mindig nem tudjuk konkrétan, lesz mérkőzés vagy nem, mert ugyan a Magyar Közlönyben az van, hogy amatőrök nem játszhatnak, az MLSZ még nem hozott ki semmi határozatot hivatalosan. Nem is tudom, mit várjak a meccstől. Reggel kezdtem összeírni a csapatot, hogy mit kellene majd csinálni. Nem is készültünk a mérkőzésre. Ez így elég érdekes lesz!

Next Post

Ez történt az NB III Keleti-csoportjának tizenhetedik fordulójában

Remek diadallal hangolt a BSE hétvégi ellenfele, otthon kapott ki az SBTC következő vetélytársa. Múlt vasárnap a tizenhetedik kört is megrendezték a harmadik vonal Keleti-csoportjában. Ahogy már beszámoltunk róla, a BSE idegenben bánt el a Mezőkövesd tartalékcsapatával, míg a rossz sorozatát megszakító SBTC legyűrte a Tiszafüredet. Ahogy már az előző évad […]
error: Content is protected !!