Szerdán újabb bajnokit játszik a BSE

Gabi

Korábban elhalasztott mérkőzésen fogadják az Egert a zsinórban három győzelemnél tartó balassagyarmatiak.

Nincs megállás az NB III Keleti-csoportjában szereplő BSE számára, szerdán újabb küldetésnek vághatnak neki a jó formában lévő Ipoly-partiak, tizenhárom órától a jelenleg harmadik helyezett Eger fog vizitálni a Kövi Pál Sportközpontban. A perpillanat érvényben lévő szabályozások miatt zárt kapuk mögött kerül sor a tizennegyedik fordulóból a Heves megyeiek kérésére elhalasztásra kerülő mérkőzésére. Ettől függetlenül weboldalunkon bárki követheti majd a meccset, amit élő egyenes adásban közvetítünk majd videós formában.

A vendégek három nyeretlenül megvívott találkozót követően az SBTC-t gyűrték le idegenben az előző körben, mely győzelemnek köszönhetően fel is léptek a dobogó legalsó fokára. A nógrádi gárda remek szériában készülődhet, ugyanis az előző három fellépésüket egyaránt kapott gól nélkül húzták be a kék-fehérek. Szokásunkhoz hűen a labda útjára indulása előtt ismét megszólaltattuk az együttesek szakvezetőit, így az Ipoly-partiakat irányító Nagy Tibor és a vendégeket dirigáló Sütő Szilárdot is. Lássuk a mesterek felvezető gondolatait!

NB III Keleti-csoport, a 14. fordulóból elhalasztott mérkőzésen, 2020. november 18. (szerda), 13.00:

Balassagyarmati VSE (9.)-Eger SE (3.)

Helyszín: Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Zárt kapuk mögött. Vezeti: Bodzay Áron (Volentics Erik, Vad Anita)

Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Szerdán is ugyanazt várom, amit mindig, hogy fegyelmezettek legyünk és szervezettek. Remélem, jól vagyunk fizikálisan, de az biztos, hogy nem teljesen fitt mindenki. Mindent tudok az Egerről. Rengeteg ívelés, pontrúgás, szöglet jellemzi a játékukat. Ezekre kell felkészülni. A szokásos emberek fognak hiányozni, ráadásul most még Nagy Tamás is kidőlt kiállítás miatt. Csináljuk a dolgunkat, ahogy idáig, aztán meglátjuk!

Sütő Szilárd, az Eger SE vezetőedzője: – Szerintem legelőször, ami a legfontosabb, még egyszer szeretnénk megköszönni a Balassagyarmatnak azt a fajta hozzáállását, hogy amikor nálunk valóban annyira beütött a vírus, hogy tizenhét betegünk volt, akkor első szóra belementek a halasztásba. Ezzel sok magyar klubnak példát mutattak, hogy vannak egyesületek, ahol még ismerek a fair play-t. Ezt most is szeretném megköszönni! A meccsel kapcsolatban pedig annyit, ugye Nagy Tibinek mindig jellemző a csapataira az, hogy próbálnak kombinatívan játszani, focizni. Szerintem ez ránk is jellemző, úgyhogy egy jó mérkőzésre van kilátás. Egy jó kerettel rendelkező csapathoz látogatunk. Nyilván az a célunk, hogy amit most nehezen el tudtunk érni, hogy újra felléptünk a dobogóra, ezt megpróbáljuk megőrizni és növelni. Nem lesz hiányzónk.

Next Post

Idegenben gyűjtött fontos skalpot a Mátramindszent

Varsányban tudtak győzni a még mindig veretlen vendégek. A mögöttünk hagyott rangadót rendeztek a keleti megye hármas mezőny alaposan megcsonkított tizennegyedik körében, az éllovas Mátramindszent a forduló előtt harmadik Varsány otthonában tette tiszteletét. Ahogy arra számítani lehetett, a harcos házigazdák felvették a kesztyűt, szépen sorban több lehetőséget is kidolgoztak, amiket […]
error: Content is protected !!