Szép skalpot szerzett a BSE

Gabi

A jó formában lévő BVSC-t gyűrték le a zsinórban harmadik fellépésüket kapott gól nélkül behúzó balassagyarmatiak.

Szombaton a jó formában lévő, korábbi két erőpróbáját behúzó BVSC látogatott Balassagyarmatra az NB III Keleti-csoportjának tizennyolcadik körében. Háromesélyes meccsre volt kilátás, eredményes szériában voltak a házigazdák is, ugyanis az előző két fellépésüket egyaránt kapott gól nélkül tudták behúzni.

Rögtön jó iramban indult útjára a labda a zárt kapuk mögött tető alá hozott találkozón. Már korán elkönyvelhettünk egy nagy helyzetet, egy szöglet után Murai fejelt kapufát. Ezt követően lüktetett a csata, kifejezetten élvezetes volt a mérkőzés. Megküzdöttek egymással a mezőnyben a csapatok, olykor pedig akadt nagy lehetőség is. Egy ízben például Király Olivér tüzelt fölé.

A gól nélkül lepergő első félidőt követően szinte azonnal megrezdült a háló a második felvonásban: Kamarás ellen szabálytalankodtak a tizenhatos bal oldali sarkánál, a megítélt büntetőt pedig Hamar magabiztosan értékesítette. Sok idő volt még hátra, sejteni lehetett, nem adják fel a budapestiek.

Egy darabig még az Ipoly-partiak tűntek aktívabbnak, de nem tudták végérvényesen eldönteni a pontok sorsát. Aztán az utolsó húsz percre kézbe vették a gyeplőt a vendégek, beszorították ellenfelüket. Hiába voltak azonban egyre komolyabb mezőnyfölényben a zuglóiak, képtelenek voltak betalálni, még komolyabbnak mondható helyzetekből sem, így megőrizte vékonyka előnyét Nagy Tibor alakulata, egy-nullra nyertek az értékes skalpot begyűjtő balassagyarmatiak, akik csak amiatt bosszankodhattak, hogy Nagy Tamás az utolsó pillanatokban piros lapot kapott reklamálásért.

NB III Keleti-csoport, 18. forduló: 

Balassagyarmati VSE-BVSC-Zugló 1-0 (0-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Zárt kapuk mögött. Vezette: Kátai G. (Hovanecz M., Juhász Á.)

Balassagyarmati VSE: Megyeri – Molnár (Király O., 17.)(Nagy T., 72.), Lami, Benkő-Bíró, Fejes – Pallagi, Szabó N. – Szita, Kamarás (Pécsi, 90.), Király Á. – Hamar. Vezetőedző: Nagy Tibor.

BVSC-Zugló: Horváth G. – Tóth K., Balogh B. (Fisli 69.), Balogh M., Kovács G. – Simon K., Kelemen, Pintér (Balázs B., 46.), Májer – Schrammel (Hrepka, 69.), Murai. Vezetőedző: Céró Bálint.

Sárga lap: Király Á., Nagy Tibor, Kamarás, Hamar, Fejes, illetve Tóth K.

Piros lap: Nagy Tamás (94., Balassagyarmati VSE)

Gól: Hamar (48.)

Nagy Tibor: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de ezt együtt kezelni, ugye hat nap alatt a harmadik meccset játszottuk, abból kétszer saras, mély talajú pályán. Úgy gondolom, hogy megpróbáltunk mindent ahhoz, hogy nyerjünk. Hála istennek, sikerült. A végét sajnos elrontottuk, az utolsó negyedórában nagyon elfáradtunk. De hát azért gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Céró Bálint: – Úgy látogattunk Balassagyarmatra, hogy tudtuk, mire számítsunk. Tudtuk, hogy milyen játékelemek várhatóak az ellenféltől. Ezeket vissza is kaptuk. Úgy érzem, hogy próbáltunk alkalmazkodni, és mindent beleadni. Sajnos az a fajta, amire készültünk, az nagyjából csak a második félidő második felére, illetve az első félidő első felében tudott dominálni, és ellenfelünk egy picivel agresszívabb játékával nem tudtunk mit kezdeni. Összességében gratulálok a Balassagyarmatnak, a héten tovább dolgozunk, hogy visszakerüljünk a helyes útra.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Élő videós közvetítés a Nőtincs-Mátraterenye mérkőzésről

Egyenes adásban követheti a megye egyes találkozót.
error: Content is protected !!