Lakatos Béla lett az SBTC új vezetőedzője

Gabi

A salgótarjáni származású egykori NB I-es játékos vette át a harmadosztályú tagságuk meghosszabbításában bízó fekete-fehérek irányítását.

Hétfőn este számolt be róla az NB III Keleti-csoportjában szereplő SBTC hivatalos weboldala, hogy megvan a csapat új vezetőedzője, Lakatos Béla vette át a közelmúltig az élvonalbeli Diósgyőr szakmai stábjához tartozó Rubint Richárd helyét a fekete-fehérek élén. A honlap kiemeli, lényeges szempont volt a leendő tréner kiválasztásánál, hogy helyi gyökerekkel rendelkezzen, a korábban az NB I-ben 43 alkalommal szerelést húzó egykori remek focista pedig abszolút megfelelt ennek a feltételnek.

Az újdonsült szakvezető annak idején Salgótarjánban kezdte labdarúgó pályafutását, aztán sorrendben megfordult Kaposvölgyén, DVTK-nál, Mezőkövesden, Felsőtárkányban, az STC-ben, Egerben, illetve Jászberényben is. Utóbbi klub volt az utolsó állomása futballistaként, mielőtt átvette a szintén harmadosztályú Taksony irányítását, legutóbb pedig a Dunakeszi utánpótlásában dolgozott. A frissen kinevezett tréner ma tarthatja meg első foglalkozását a Stécé élén, az említett napon veszi kezdetét ugyanis a bennmaradásért küzdő csapat felkészülése a tavaszi idényre.

Next Post

Munkába állt az SBTC

A klub Utánpótlás Edzőközpontjában került sor a salgótarjániak ez évi első foglalkozására. Hétfőn véget ért a téli szünet a harmadosztály Keleti-csoportjában szereplő SBTC számára, megtartotta ugyanis 2021 első edzését a fekete-fehér alakulat. Az átlagosnál fontosabb volt ez a tréning, hiszen bemutatkozhatott az együttes élén az újdonsült vezetőedző, Lakatos Béla, akinek […]
error: Content is protected !!