A szünet után omlott össze az SBTC a BVSC-nél

Gabi

Hiába hozott kiegyenlített játékot az első félidő, a második felvonásban ötször is betaláltak a budapestiek.

Múlt vasárnap Budapestre volt jelenése az SBTC-nek, a harmadik vonal Keleti-csoportjának huszadik körében a BVSC otthonában léptek pályára a másik oldalhoz a mezőnyben szintén újoncként versenyző fekete-fehérek. Az előzetes sejtések azt súgták, a jobb passzban lévő hazaiak az esélyesek, nem számíthatott könnyed menetre a kiesés ellen harcoló nógrádi alakulat.

A várakozásokhoz képest az első félidőben nem igazán találtak egymáson fogást a gárdák. Itt is-ott is voltak kisebb lehetőségek, de igazi ziccer nem, komoly védést nem kellett bemutatniuk a kapusoknak. A gól nélkül lepergő felvonást követően a második etapban villámgyorsan megszerezték a vezetést a zuglóiak, egy lerántásért megítélt büntetőt Murai használt ki. Villámgyorsan ismét megrezgették a hálót a “vasutasok”, Kelemen nem hibázott egy kipattanónál.

Itt gyakorlatilag el is dőltek az érdemi kérdéseket, szemmel láthatóan összeestek a látogatók. A hátralévő időben kellő lelkesedéssel ment tovább az előnyben lévő csapat, a játékrész derekán a duplázó Murai, illetve Hrepka is kihasznált egy-egy nagy helyzetet. A hajrához érve Gazdag közelről szépített, de ez már nem igazán számított, sőt a házigazdák Balázs szabadrúgásával megadták a kegyelemdöfést, öt-egyes fiaskóval fejezte be a párbajt a valamiért a pihenő után látványosan összeeső Stécé.

NB III Keleti-csoport, 20. forduló:

BVSC-Zugló–Salgótarjáni BTC 5-1 (0-0)

Budapest, BVSC Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Juhász D. (Nagy A., Bőhm Á.)

BVSC-Zugló: Horváth G. – Kovács G. (Balázs B., 73.), Balogh M., Balogh B. (Ladányi, 46.), Pintér (Simon K., 46.) – Tóth K., Fisli – Májer, Schrammel (Bartos, 85.), Kelemen P. – Murai (Hrepka, 73.). Vezetőedző: Céró Bálint.

Salgótarjáni BTC: Puporka – Boros (Bakos, 46.), Simó A., Szeles, Bocsi (Fésűs, 85.)– Fülöp A. (Gazdag, 64.), Szabó T., Sárközi, Hegedűs, Bata (Simó L., 81.) – Tarlósi M. Vezetőedző: Rubint Richárd.

Sárga lap: Szeles, Bocsi, Hegedűs

Gól: Murai (50., 72.), Kelemen P. (51.), Hrepka (76.), Balázs B. (86.), ill. Gazdag (84.)

Céró Bálint: – Egy fizikálisan nagyon kemény heten vagyunk túl. Három mérkőzés nyolc nap alatt, nehéz talajú pályákon. Úgy gondolom, hogy megálltuk a helyünket, hiszen kilenc pontot sikerült begyűjteni. A mai mérkőzésen az első félidő nem úgy alakult, ahogy terveztük. Kicsit kevésbé voltunk agresszívak, illetve a párharcokból nem úgy jöttünk ki, ahogy szerettünk volna, egyben a kapu előtt is egy picit indiszponáltak voltunk. A második félidőben jól tudtunk kijönni, az első öt percben rúgtunk két gólt. Innentől kezdve volt területünk, helyünk, és ezzel maximálisan élni tudtunk. A kapott gól miatt picit dühös vagyok, de készülünk az utolsó, Mezőkövesd kettő elleni találkozónkra.

Rubint Richárd:Érdekes meccsen vagyunk túl. Az első félidő nagyjából rendben volt. Nulla-nullás eredménnyel mentünk a szünetre. Volt egy-két veszélye szituáció a kapunk előtt, de ezeket csak saját hibáinkból csináltuk, az ellenfél nem tudott kialakítani valami nagy helyzetet. Hála istennek, az első félidőben még nem tudta kihasználni az ellenfél ezeket a lehetőségeket. Ami a második félidőben történt, szerintem a játékosoknak kell értékelni, mert ilyen hibákat, és annyit… Rögtön a 48. percben ilyen tizenegyest összehozni… Öt gólból négyet megint óriási hibából kaptunk, ami szerintem már nem normális. Erre nem tudok mit mondani. Tényleg meg kell kérdezni a játékosoktól, hogy mit gondoltak, mert tudtuk, mit akarunk és a taktikai terv is megvolt, ez alapján mentünk. Szerintem nagyjából működött is. Aztán a szünetben valamit megbeszélünk, majd rögtön az első szituációnál hibázunk. Sajnos ez van. Mi már abban a szituációban vagyunk, ahol nagyon várjuk a szezon végét. Aztán meglátjuk, hogyan tovább. 

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Korai gólokkal nyert Putnokon a BSE

Hamar lerendezték a fontosabb kérdéseket az idegenben pontokat gyűjtő balassagyarmatiak. A mögöttünk hagyott vasárnap Putnokon volt jelenése a BSE-nek a harmadik vonal Keleti-csoportjának huszadik fordulójában. A házigazdák alsóházi gárdaként várhatták a kezdősípszót, míg a nógrádi alakulat egy idegenbeli vereség után húzhatott ismét kesztyűt, abban bízva, hogy sikerül visszatérni a helyes […]
error: Content is protected !!