Sima edzőmérkőzést könyvelt el az SBTC

Gabi

Az NB III-hoz csatlakozó salgótarjániak négy góllal múlták felül szlovák ellenfelüket.

Szombaton újabb felkészülési meccs várt az NB III-ba feljutó SBTC-re, Rubint Richárd együttese a szlovák negyedik ligás Pribelcét fogadta a Tóstrandi Sporttelepen. A salgótarjániak második nyári fellépésüket is kapott gól nélkül hozták le, négy-nullra nyertek. Az első félidőben Tarlósi Milán két büntetőt értékesített, majd a fordulás után Novák és Gazdag is bevette a kaput, így sima győzelemhez segítve társulatukat. Szerdán 17.30-tól a jó ideje masszív harmadik vonalbeli alakulatnak számító Taksony SE vizitál majd a fekete-fehéreknél.

Felkészülési mérkőzés:

SBTC-TJD Pribelce 4-0 (2-0)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep.

SBTC: Puporka (Végh) – Simó L. (Bakos), Simó A. (Illés E.), Grajzel (Darabont), Szeles – Hegedűs (Gyetvai), Sárközi (Percze), Bata (Stark) – Tarlósi P. (Bocsi), Tarlósi M. (Fülöp A.), Novák (Gazdag). Vezetőedző: Rubint Richárd.

Gól: Tarlósi M. (2), Novák, Gazdag

Rubint Richárd: – Teljesen más mérkőzés volt, mint amit szerdán játszottunk. Sokkal nagyobb iramban és jól fociztunk. Nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, de sajnos csak négyet értékesítettünk, sokkal több gól is benne lehetett volna ebben a meccsben. Ez viszont most nem volt olyan fontos. Azt mondom, hogy frissek voltak a játékosok, azt azonban látni lehetett, hogy komolyabban vették ezt a találkozót, mint a múltkorit. Szép akciókkal tudtuk kiszolgálni közönségünket. Elégedett vagyok, de még mindig csak az elején tartunk, csináljuk tovább a dolgunkat. 

Next Post

Félbeszakadt a Legénd edzőmeccse

A Pest megyei Őrbottyán az 50. percben levonult a pályáról. Akik nyomon követik weboldalunkon a nógrádi foci eseményeit, hétről-hétre láthatják, hogy több csapatunk rendszeresen játszik ilyen-olyan edzőmeccset hétvégenként. Múlt vasárnap is hasonló jellegű párharcra került sor, a Legénd a Pest megyei Őrbottyánt fogadta. Alapjáraton véve, egy mezei edzőmérkőzésre lehetett számítani, […]
error: Content is protected !!