Megvan az SBTC második nyári igazolása

Gabi

A salgótarjáni származású Hegedű Martin az NB III-as Kecskeméttől csatlakozott a harmadosztályba frissen feljutó fekete-fehérekhez.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt vágott neki nyári felkészülésének a következő idényben már a harmadik vonalban versenyző SBTC. A mögöttünk hagyott időszakban kellő lelkesedéssel hangolt a nógrádi csapat, jó pár edzés mellett gyakorló meccseken is részt vettek a fekete-fehérek.

Természetesen új játékosok megszerzésével is próbálkozik megyeszékhelyünk legénysége, a közelmúltban már beszámoltunk róla, hogy a kapusként bevethető Puporka Dániel visszatért korábbi klubjához, nemrégiben pedig hivatalossá vált, hogy második szerzeményét is elkönyvelhette a holtidényben Rubint Richárd társulata.

Ahogy arról a Stécé weboldala beszámolt, a salgótarjáni származású Hegedűs Martint az NB III Közép-csoportjában szereplő Kecskeméttől csábították el. A SASE-ban nevelkedő, majd az Öblösben is pallérozódó huszonhárom éves középpályás eddigi pályafutására tekintve, egészen biztosan erősítésnek fog számítani új állomáshelyén, korábban öt szezonon át találkozhattunk a nevével a honi másodosztályú Szeged 2011-Grosics Akadémia színeiben, mígnem csatlakozott legutóbbi egyesületéhez, a KTE-hez, ahol alapemberként számoltak vele.

Next Post

Visszatér a nógrádi futballba a Kálló

A következő szezonban a megye háromban versenyezhet majd az előző szezon közepén az egy osztállyal feljebbi küzdelmektől visszalépő csapat. Az előző szezon során a megye kettes pontvadászat kellős közepén döntöttek úgy a Kálló SE illetékesei, hogy visszaléptetik a csapatot a bajnokságból. Úgy tűnik, nem tartott sokáig az együttes tetszhalott állapota, […]
error: Content is protected !!