NB III-as ellenféllel ikszelt az SBTC

Gabi

Kétgólos előnyt herdáltak el a salgótarjániak.

Szombaton ismét előkészületi találkozón volt érdekelt a harmadik vonal Keleti-csoportjában vitézkedő SBTC, a szintén NB III-as, Nyugati-régióban szereplő Gárdony látogatott megyeszékhelyünkre. A jó iramú gyakorló meccs első félidejében nem esett gól, kisebb lehetőségek voltak itt is-ott is, de érintetlenek maradtak a hálók a szünetig. A térfélcsere után felgyorsultak az események, előbb Horváth Máté és Tarlósi Milán révén kétgólos előnyre tette szert a házigazdák, majd kisvártatva egyenlítettek a vendégek. A hátralévő időben már csak birkóztak egymással a felek, a mérkőzést egyik oldal sem tudta eldönteni, így kettő-kettes döntetlennel pergett le az összecsapás.

Felkészülési mérkőzés:

SBTC-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2-2 (0-0)

SBTC Utánpótlás Edzőcentrum, zárt kapuk mögött. Vezette: Varga G. (Lovasi J.)

SBTC: Végh (Puporka) – Boros (Bakos), Nemes, Simó A. (Juhász), Szeles (Simó L.) –  Hegedűs, Sárközi (Fülöp A.), Köböl (Csáki) – Gazdag Balázs, Tarlósi M. (Nagy X.), Horváth M. Vezetőedző: Lakatos Béla.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Erdélyi (Nyári) – Mód (Balogh P.), Ujvári (Patócs), Rodenbücher (Balogh B.), Koronczi (Polonyi), Sárossy – Fehér, Balogh Á. (Kercsó) – Zsigmond B. (Bódis), Székely (Tóth T.), Cziklin (Király). Szakmai igazgató: Balogh Zsolt.

Gól: Horváth M., Tarlósi M., ill. Tóth T. (2)

Lakatos Béla: – Az első hatvan perc nagyjából rendben volt. Helyzete nem volt az ellenfélnek, igaz, nekünk sem, csak egy. Inkább mezőnymunka volt. Aztán jó pár helyen változtattunk, és megszereztük a vezetést. Az eredmény ilyenkor csak részben számít, nem az a legfontosabb, de azért az is lényeges. Kettő-nullról meg kell nyernünk egy meccset, mert bajnokin is lesz olyan, hogy előnybe kerülünk, és arra kell törekednünk, hogy lehúzzuk a rolót hátul és minél stabilabbak legyünk. Ez most hatvan perc után nem igazán történt meg. Volt jó néhány egyéni hiba, amiket ki kell küszöbölnünk. A hozzáállással elégedett voltam.

Balogh Zsolt: – Nekünk ez volt az első felkészülési mérkőzésünk. Nem is terveztünk sokat, ezen kívül még hármat fogunk játszani. Ma megnézhettük az új játékosokat mérkőzés körülmények között, majdnem két sorral tudtunk kiállni. Megfelelően szolgálta a felkészülésünket a kilencven perc. Az első félidőben inkább a tavalyi csapat nagy része játszott, egy-két új igazolással. A másodikban viszont több új ember volt a régiekből pedig kevesebb. Én úgy láttam, az első félidőben egy másabb iramú mérkőzés volt. Egy szervezettebb, védekezésre, és abból kontrára építő ellenfél volt. Szerintem mi többet léptünk föl, irányítottuk a játékot, és volt egy-két lehetőségünk, amit nem lőttünk be. A másik oldalon is volt egy-kettő, de gól nem született. A második félidő első tíz percében nem találta magát a csapat, akkor kaptuk a két gólt. Utána viszont szépen helyrejöttek a fiúk és sikerült kiegyenlítenünk. A szünet után nyíltabb meccs volt, pörgősebb játék, több futással. Ekkor már hiányzott a szervezett játék, néha ad hoc jelleggel futballoztunk, ez szerintem mindkét csapatra igaz. Ettől függetlenül mindenki jól dolgozott. 

Next Post

Heves megyei ellenféllel szemben maradt alul a Palotás

A jó játékerőt képviselő Lőrincivel melegített a nógrádi csapat. Szombaton túlesett évindító fellépésén a megye egyes Palotás. Jele Zoltán alakulata a Heves megyei első osztály második helyén telelő Lőrincivel melegített Hatvanban. Már a szünet előtt kialakult a találkozó végeredménye, három-egyes hátrányát nem tudta ledolgozni a második játékrészben a nógrádi alakulat. […]
error: Content is protected !!