Nem jött össze a főpróba az SBTC-nek

Gabi

A salgótarjániak két góllal maradtak alul a szintén NB III-as Vác otthonában a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmérkőzésükön.

Vasárnap utolsó nyári fellépésén lépett pályára az SBTC, a harmadik vonal Keleti-régiójának augusztus első hétvégéjén esedékes rajtjára készülő nógrádi csapat a szintén NB III-as, Közép-csoportbeli Váchoz látogatott. A gyakorló mérkőzést rögtön egy vendéghelyzettel indult, Tarlósi Milán vezethette a kapujából kifutó hálóőrre a labdát, kevéssel azonban a felső léc felett zúgott el a lasztit. Ezt követően a házigazdák akarata érvényesült, a fekete-fehérek ritkán veszélyeztettek.

A 18. percben előnybe kerültek a Pest megyeiek: egy jobbról beívelt labdát Szalánszki szelídített meg és gurított a bal alsóba. Az első félidőben már nem született gól, hiába próbálkoztak a hazaiak. A fordulás után is a váciak voltak fölényben, majd a 77. minutumban el is döntötték a meccset: egy kapu előtti kavarodásból Zámbó elé került a játékszer, aki a tétovázó hátvédek között tíz méterről laposan a bal alsóba gurított, egyúttal kialakítva a kettő-nullás végeredményt. Ezen a napon hiányzott az átütőerő a salgótarjáni alakulatból, teljesen megérdemelten nyert a jóval aktívabb másik oldal. Bízzunk benne, a bajnoki rajton eredményesebb lesz majd Rubint Richárd együttese. Augusztus 2-án 17.30-tól a BVSC-Zuglót fogadja a Stécé a Szojka Ferenc Stadionban.

Felkészülési mérkőzés:

Vác FC-Salgótarjáni BTC 2-0 (1-0)

Vác, Városi Stadion, 100 néző.

Vác FC: Halasi – Sárosi, Koval, Kasza, Ódé – Zámbó, Bonivárt – Magos, Szalánszki, Torda – Szenes. Csereként léptek pályára: Lukács, Kakuk, Fehér, Tóth B., Dömök, Schildkraut, Rusvay, Sorecz. Vezetőedző: Burzi Attila.

Salgótarjáni BTC: Puporka (Végh) – Boros, Nemes, Illés E., Szeles (Simó A.) – Szabó (Fülöp), Sárközi (Stark), Hegedűs (Percze) – Tarlósi M. (Gyetvai), Bocsi (Gazdag), Bata (Bakos) Vezetőedző: Rubint Richárd.

Gól: Szalánszki (18.), Zámbó (77.)

Burzi Attila: – Jó szellemben álltunk a mérkőzéshez. Az első percben történt hibánkat ellenfelünk kihasználhatta volna, de úgy gondolom, hogy a mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Rubint Richárd: – Sajnos nem tudtuk megismételni a DVTK kettő elleni teljesítményt. Elég masszívak voltunk a védekezőzónában, de azért becsúszott egy-két hiba, ezért is kaptunk két gólt, illetve még volt is lehetősége az ellenfélnek. Nem jó, hogy előrefelé egyáltalán nem voltunk veszélyesek, egyáltalán nem működött ma a támadójátékunk. Hiányzott a lendület, a tűz, túl lassan fociztunk és nem is pontosan. Megmutattuk a rosszabbik arcunkat. Biztos vagyok benne, hogy a következő hétvégén jobb lesz!

Mérkőzésfotók:

Next Post

A héhalmi játékoskeretben is voltak fontos változások

Egyelőre öt érkezőnél és négy távozónál tart Győri Zoltán csapata. Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt hetekben milyen változásokra került a megye […]
error: Content is protected !!