Remek győzelmet aratott a BSE

Gabi

Három góllal múlták felül a DVSC tartalékcsapatát az Ipoly-partiak.

Vasárnap a Debreceni VSC második számú csapatát fogadta a BSE az NB III Keleti-csoportjának huszonhetedik fordulójában. Esélyesként készülődhettek a hatodik helyen álló házigazdák, akik egy hét kihagyás után küzdhettek ismét pontokért. Parádésan kezdett a nógrádi gárda, fél perc elteltével meglett a vezetés: Kamarás balról középre tett labdáját Kicsi vágta be közelről.

Kellőképpen megnyugtatta a vezetőgól a kék-fehéreket, akik ezt követően magabiztosan uralták a játéktéren történteket. Persze érezhető volt, hogy nem adták föl a látogatók, a szünethez közeledvén aktívabbá is váltak, de végül is újabb találat nem esett a pihenőig. A második felvonásban hamar növelhették volna előnyüket a ‘gyarmatiak, Kamarás büntetőjét azonban Hrabina hárította. A tizenegyes előtt emberfórba is kerültek az Ipoly-partiak, mivel Gellént második sárga lapja miatt kiállította a játékvezető. Az ellentámadásból veszélyeztetett a “kis Loki”, de elrontották a lehetőséget, így odalett a helyzet.

Ami késik, nem múlik alapon hamarosan újra megrezgették a hálót a hazaiak: a jobb oldalon támadtak a vendéglátók, szép akciójukat pedig Gálfi zárta le góllal egy ügyes kényszerítőzés után. Ekkor gyakorlatilag érezhetővé vált, hogy minden eldőlt. Nem sokkal később jött a harmadik BSE-döfés: Fejes parádésan indította saját térfeléről Tóth Milánt, aki miután beért a tizenhatoson belülre, játszi könnyedséggel gurította el a labdát a hálóőr mellett a kapuba. A hátralévő időben is uralta a meccset a nógrádi csapat, az eredmény viszont már nem módosult. Három-nullás diadalt aratott Nagy Tibor legénysége.

NB III Keleti-csoport, 27. forduló:

Balassagyarmati VSE-Debreceni VSC II 3-0 (1-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, zárt kapuk mögött. Vezette: Bodzay Á. (Czeglédi B., Bencze A.)

Balassagyarmati VSE: Iváncsics – Molnár, Benkő-Bíró, Lami, Fejes – Kicsi (Pallagi, 59.), Király Á., Gálfi (Erdélyi, 75.), Király O. – Kamarás, Tóth M. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Debreceni VSC II: Hrabina – Lakatos, Kovács R., Gellén, Füzfői – Girdán (Juhász, 64.), Baráth, Szabó Á. (Kozma, 77.), Maruscsák (Tomola, 58.) – Gyönyörű (Jankelic, 64.), Simon (Pelles, 77.). Vezetőedző: Szatmári Csaba.

Sárga lap: Kicsi, ill. Pelles, Lakatos

Piros lap: Gellén (54., Debreceni VSC II)

Gól: Kicsi (1.), Gálfi (57.), Tóth M. (66.)

Nagy Tibor: – Az első félidőben sem játszottunk rosszul, de ott az volt a baj, hogy labdavesztés után a középpályán volt egy lyuk, amit nem tudtunk betölteni, nem léptünk vissza. Ezt megpróbáltuk a második félidőben rendezni. A szünet után kimondottan jól játszottunk. Rúghattunk volna még további gólokat, csak az a baj, hogy aztán mindenki gólpasszt akart adni, és baromi gyorsan akartunk támadást vezetni, ahelyett, hogy nyugodtan ziccerig kijátszottuk volna a szituációkat. De gratulálok a srácoknak, mert azért ez elég jól néz ki!

Szatmári Csaba: – Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, már az első percben gólt kaptunk. Úgy gondolom, ezután egyre jobban játszottunk az első félidő második felében. Ott már voltak helyzeteink, amiket sajnos nem sikerült gólra váltani. A második félidőt is jól kezdtük, aztán sajnos volt egy tizenegyes, amit Alex szépen megfogott. Az ellentámadásból volt egy ziccerünk, amit sajnos nem sikerült értékesíteni. Ez fordulópont volt. Ott elment a meccs. Utána kaptunk egy elkerülhető gólt, ami megpecsételte a sorsunkat, így sajnos vesztesen hagytuk el a játékteret.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Lepergett a hétfői megye kettes meccs

Meglepetés született a korábban elhalasztott bajnokin. MNG Megyei II. osztály, a 14. fordulóból elhalasztott mérkőzés, hétfő: Balassagyarmati SC-Mihálygerge SE 3-2
error: Content is protected !!