Nem jutott dűlőre Érden a BSE

Gabi

A soros edzőmérkőzésükön hamar hátrányba kerülő, majd fordító ‘gyarmatiak döntetlent értek el szintén harmadosztályú ellenfelük otthonában.

Szombaton harmadik nyári edzőmérkőzését is teljesítette az NB III Keleti-csoportjának következő évadára hangoló BSE, aktuális fellépésükön az azonos osztályú, viszont másik divízióban, a Nyugati-régióban versenyző Érd otthonába látogattak a kék-fehérek. Az előző csonka idényben az említett mezőny első helyén záró, az elmúlt hetekben viszont jelentősen átalakuló Pest megyeiek indították jobban a gyakorló meccset, egy gyorsan végigvitt kontrának köszönhetően már a harmadik percben beköszöntek.

Ezután hamar összekapták magukat a ‘gyarmatiak, majd még a nyitónegyedórában fordítottak, előbb Katona passzolta be közelről az elé kerülő labdát, majd Szita lőtte ki pár lépésről a jobb felsőt. Az első félidőben inkább a nógrádi csapat akarata érvényesült, jó játékot mutatott be Nagy Tibor legénysége. Újabb gól azonban már nem született a pihenőig, csak lehetőségeket láthattunk.

A térfélcsere után több cserét is kivitelezett a vendégek mestere, majd fokozatosan visszavettek a tempóból a kék-fehérek. A találkozó kétharmadánál járva egalizáltak a házigazdák, egy lesgyanús szituációt váltottak gólra. A hátralévő fél órában már egyik gárda sem tudott túljárni a másik eszén, Megyerinek volt még egy-két védése, de az eredmény már nem változott, kettő-kettes remivel fejeződött be a több periódusában kellő irammal fűszerezett ütközet.

Felkészülési mérkőzés:

Érdi VSE-Balassagyarmati VSE 2-2 (1-2)

Érd, Ercsi úti sporttelep, 200 néző.

Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Bozsoki, Csiszár – Fürjes, Kalmár, Farkas, Koós, Földesi – Popov, Kollega. Csereként léptek pályára: Varga T., Kócsa, Borek, Molnár B., Fügedi, Kertész B., Pintér, Csala. Vezetőedző: Limperger Zsolt.

Balassagyarmati VSE: Balogh (Megyeri, 46.) – Molnár M., Szabó N. (Lami, 46.), Benkő-Bíró, Fejes – Pallagi, Király Á. (Kovács K., 46.) – Szita, Király O. (Klinger, 46.), Nagy T. (Balázs S., 60.) – Katona (Hamar, 46.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Gól: Kollega (3.), Kalmár (59.), ill. Katona (12.), Szita (15.)

Limperger Zsolt: –  A héten kapták meg a játékosok a végső terhelést, jövő héten már frissítünk, szóval látszott rajtuk a fáradtság és a rengeteg munka, amit elvégeztek. Emiatt picit tompábban mozogtunk, de ebben az időszakban ez teljesen normális. Az első félidőben megint három védővel játszottunk, a másodikban visszatértünk arra a játékra, amit szoktunk tavaly. Az nekem is jobban tetszett, többet volt nálunk a labda, több volt a passz és akkor rúgtuk a második gólt is, ami szép támadásból született, szóval ezzel az időszakkal elégedettek lehetünk.

Nagy Tibor: – A hatvanadik percig kimondottan jól játszottunk. Úgy gondolom, talán ebben a felkészülési időszakban most futballoztunk a legjobban. Utána viszont nagyon visszaestünk, kifejezetten gyengén fociztunk előre. Ezen kell majd változtatni! Biztos, hogy ebben közrejátszott a sok csere is.

Next Post

Visszalépett a megye kettőtől az Őrhalom

Harminchat év után a következő idényben csak a legalacsonyabb osztályban áll majd rajthoz a szebb napokat is látott csapat. Az elmúlt időszakban folyamatosan beszámoltunk róla, ha egy klub visszalépett egy adott bajnokságtól vagy bedobta a törölközőt. Bár az aktuális nevezési időszak már július 3-án lezárult, maradunk annyiban, még közel sem […]
error: Content is protected !!