NB III-as csapat volt a BSE legutóbbi edzőpartnere

Gabi

A Közép-csoportban szereplő Taksony legyűrte a felkészülésük közepénél járó Ipoly-partiakat.

A múlt hétvégén újabb edzőmérkőzés állomásához érkezett a harmadik vonal Keleti-régiójának tavaszi rajtjára készülő BSE, szombaton a szintén NB III-as, Közép-csoportbeli Taksony műfüves játéktéren léptek fel a kék-fehérek. A gyakorló meccsen végig kiegyenlített volt a küzdelem, sőt inkább az Ipoly-partiaknak állt a zászló, jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően viszont a házigazdák örülhettek, akik kettő-egyes arányban gyűrték le a Pallagi révén eredményes látogatókat. Szerdán igen komoly fába vághatja fejszéjét a nógrádi csapat, tizennégy órási kezdéssel ugyanis a szlovák első osztályú Pohroniét fogadják a ‘gyarmatiak a Kövi Pál Sportközpontban.

Felkészülési mérkőzés:

Taksony SE GP Solar-Balassagyarmati VSE 2-1 (1-0)

Taksony, műfüves pálya.

Taksony SE GP Solar: Iváncsics – Hesz, Wágner, Ilkovics, Nádházi – Gálfi, Nyéki – Horváth B., Fodor, Tóth M. – Nagy Z. Csereként léptek pályára: Tulipán, Fürjes, Kazári, Kákonyi, Lakatos B., Pesti, Herczeg. Vezetőedző: Gálhidi György.

Balassagyarmati VSE: Erdei – Molnár, Lami, Vastag, Vekker – Nagy T., Pallagi – Király O., Kócsa, Király Á. – Szita. Csereként léptek pályára: Balogh, Gábriel, Szenecei, Balázs S., Kovács K., Klinger, Lavrik. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Gól: Nagy Z., Iványi, ill. Pallagi

Nagy Tibor: – Előrefelé nagyon jól játszottunk, látványos akciókat vezettünk, sok helyzetet dolgoztunk ki, amiket kihagytunk, de most ez nem baj. Hátul viszont voltak problémáink, akadtak egyéni hibák, amiket ki kell javítanunk a következő négy hétben.

Next Post

Jól sikerült a Karancslapujtő ez évi első fellépése

Sipkó Sándor csapata csúnyán elbánt a megye kettes Építők KC-vel. Az előző hétvégén előkészületi találkozón csapott össze a megye egyes Karancslapujtő és az egy osztállyal lejjebb élcsapatnak számító Építők KC. A gyakorló meccs végül eléggé egyoldalúra sikeredett, bár az első félidőt követően még egálra álltak a felek, a második etapban […]
error: Content is protected !!