Nagyarányú fiaskóval folytatta felkészülését az SBTC

Gabi

Az NB III-ra hangoló salgótarjániak tíz góllal maradtak alul a szlovák második ligás Podbrezová otthonában.

Három győztesen megvívott edzőmérkőzés után szombaton a nyári felkészülési időszak eddigi legnehezebb gyakorló meccsének vágott neki a harmadosztályra hangoló SBTC, Rubint Richárd csapata a szlovák második ligás Podbrezovánál vizitált.

Az összecsapást komolyan vevő vendéglátók semmit sem bíztak a véletlenre, az ötödik percben értékesített büntetővel rögtön előnybe kerültek, majd az első félidő derekán már hárommal mentek, előbb egy védelmi hibát használtak ki, aztán egy jól helyezett fejessel rezgették meg a hálót. A pihenőig már nem jegyezhettünk fel újabb gólt, úgy-ahogy felvették a ritmust a fekete-fehérek a szünetig még hátralévő húsz percben.

A második etapban aztán hatványozottan rálépett a gázpedálra az előnyben lévő oldal, ahogy teltek-múltak a percek, úgy került egyre inkább kiszolgáltatott helyzetbe a nógrádi alakulat. Megemlítendő, kijátszott akciókból értek el szebbnél-szebb találatokat a házigazdák, akik szinte pontosan a lefújás pillanatában alakították ki a tíz-nullás végeredményt. Kár tagadni, teljesen más szintet képviseltek a nem is olyan régen még a határon túli élvonalban versenyző hazaiak, a salgótarjániak legfontosabb feladata most az lesz, hogy minél előbb túltegyék magukat ezen a súlyos zakón, aztán pedig kellő elhivatottsággal folytassák hangolásukat az NB III-ra.

Felkészülési mérkőzés:

FK Zeleziarne Podbrezová-Salgótarjáni BTC 10-0 (3-0)

Podbrezová, ZP Sport Stadion, 300 néző.

FK Zeleziarne Podbrezová: Rehák – Chvátal, Pajer, Bartoš, Kukol – Bakala, Grendel, Krčula, Szetei, Arevalo, Zachara. Csereként léptek pályára: Kováčik, Geschwandtner, Breznanik, Špyrka, Pribula, Gajan, Galčík, Pavúk. Vezetőedző: Vladimir Cifranic.

Salgótarjáni BTC: Végh – Boros, Grajzel, Illés E., Szeles – Sárközi (Simó A.), Hegedűs (Szabó T.), Bocsi – Tarlósi P. (Gazdag), Gazdag, Tarlósi M. (Novák)(Fülöp A.).Vezetőedző: Rubint Richárd.

Gól: Grendel (2), Arevalo (2), Pavúk (2), Breznanik (2), Špyrka, Pribula

Rubint Richárd: – Sajnos beleszaladtunk a késbe. Nem volt egyszerű, nagy volt a különbség. Tízgólos differencia azért nem volt köztünk, de sajnos így sikerült lehozni ezt a meccset. Az első félidőben még partiban voltunk, kettő-egy lett volna a reális eredmény, aztán a másodikban elfogytunk. Kicsit csalódott vagyok. Minden játékosunknál kijöttek a hiányosságok, ami annyira azért nem nagy baj, mert az ellenfelünk mindenféleképpen vissza akar jutni az első osztályba. Mi tudjuk, hogy ilyen erős riválissal nem fogunk találkozni a szezonban, de őszintén hittem, hogy jobb ellenfele leszünk a házigazdáknak. Kijöttek személyes hibák is, amit nem gondoltam volna. Volt egy kis gond a pályán a viselkedéssel is, amit nagyon gyorsan helyre fogunk rakni az öltözőben. Inkább most kapjunk ilyen pofont, mint a bajnokságban. Tudni kell, kinek hol a helye. Megyünk tovább! Nem sírni kell, hanem dolgozni, mert csak így tudunk előrelépni! 

Next Post

A megye háromba nevezett a Cered

Bár korábban úgy nézett ki, eltűnik a foci a településről, végül is a legalacsonyabb osztály résztvevője lesz a csapat a következő szezonban. Törekszünk rá, hogy hivatalos vagy szinte már biztos híreket jelentessünk meg weboldalunkon. Szerencsére az elmúlt években nem is igazán volt példa arra, hogy bakot lőttünk, ugyan egy-két alkalommal […]
error: Content is protected !!